Seren Serengil’den Sinan Akçıl’a sert çıkış! Ne dönek adamsın

Seren Serengil’den Sinan Akçıl’a sert çıkış!  Ne dönek adamsın
Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'u desteklediğini belirten ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’ın seçim paylaşımına Seren Serengil'den sert tepki geldi. Serengil, Akçıl'ın paylaşımına, "Gerçekten ne kadar dönek birisin. Karakterin hâlâ zayıf" diyerek tepki verdi.

Sinan Akçıl, Murat Kurum için seçim şarkısı bestelemiş ve "Geceleri daha huzurlu uyumak için oyumu Murat Kurum'a vereceğim" açıklamasını yapmıştı. Bunun üzerine Seren Serengil de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini belirtince Akçıl, sert bir tepki göstermişti.

Ekrem İmamoğlu'nun 2024 seçimlerini kazanmasının ardından Akçıl hemen sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Akçıl, paylaşımında, "Bir arkadaşım 'İstanbul gitti' diyor. Sanki diğer partiye oy veren bir Yunanistanlı gibi. Hepimiz Türk'üz, Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak için buradayız ve içinde yaşıyoruz. Tek dileğimiz, 4,5 yıl boyunca istikrar, huzur ve ülke menfaatleri için yaşamak. Sizin de öyle olmasını dilerim. Seçimler bir savaş değildir, Türkiye düşmanlarını sevindirmeyin. Bunları belirtmek istedim" ifadelerine yer verdi.

y67y.jpg

Bu paylaşıma Seren Serengil, "Gerçekten ne kadar dönek birisin" şeklinde sert bir yanıt verdi. Serengil, devamında ise, "Çok kilo almışsın ama karakterin hâlâ zayıf" şeklinde yazdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar