Lüksüne düşkün Zeynep Bastık oy sırasında beklemedi! Yerine bakın kimi koydu

Lüksüne düşkün Zeynep Bastık oy sırasında beklemedi! Yerine bakın kimi koydu
Seçmenler için oy verme süresinin sona ermesine sayılı dakikalar kala, 31 Mart Pazar günü sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan oy verme maratonu tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlar, tercih ettikleri siyasi figürleri ve partileri desteklemek adına oy kullanma işlemini gerçekleştiriyor.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık oy sırasının beklenenden daha uzun olduğunu görünce sıra beklemeyip, yerine asistanını koydu.

Saat 17:00'da sona erecek olan oy verme işlemi, 32 ilde sabah 07:00'de ve diğer illerde ise 08:00'de başladı. Sandıkların kapanmasının ardından oy sayımı başlayacak ve Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) talimatına göre, hiçbir şekilde iftar molası verilmeyecek.

Oy verme süreci sona erdikten sonra, belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek.

2024 yerel seçimlerinde toplamda 1398 belediyede seçim yapılacak. YSK verilerine göre, bu seçimde 1 milyon 32 bin 610 kişi ilk kez oy kullanacak.

y.jpg

oo.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar