Seçim sonrası ünlülerden tebrik yağmuru

Seçim sonrası ünlülerden tebrik yağmuru
Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ünlü isimler kişisel sosyal medya hesaplarından resmi olmayan seçim sonuçlarını paylaştılar.

Birçok ünlü isim oyunu kullanmak için bulundukları ikametgaha göre atandıkları okulda oylarını kullandılar. Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre İstanbul’u bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu aldı.

Oy kullanan ünlü isimlerden seçim sonrası gelen paylaşımlar

ŞEVVAL SAM

"Ekrem Başkan, seni İstanbul'un başında görmek gerçekten gurur verici. Seninle olmaktan ve bu umudu hissetmekten dolayı mutluyuz. Verdiklerin umut ve mutluluk için sana minnettarız."

uui.jpg

FAZIL SAY

"Bir dakika... 1970 doğumluyum. Yıllardır seçimleri takip ederim ve genellikle yeniliriz. Oylarımı vermekten yıllardır alışkınım. Ama şimdi, sanırım ilk kez, 'Kazandık!' diyorum. Bütün emeği geçenlere tebrikler.

Bu sonuç inanılmaz arkadaş! Herkesin yüzünde... Şaşırtıcı! Tebrikler Özel, özellikle de İmamoğlu'na tebrikler!"

uu.jpg

CEM DAVRAN

"Bugün yaşadığımız, gelecek nesillerin örnek göstereceği bir gün olacak gibi. 2024 yerel seçimleri tarih olacak. Tarihçiler bu günü özel bir not olarak kaydedeceklerdir."

oio.jpg

PINAR ALTUĞ

"Kırmızı sana çok yakıştı ülkem." diyerek harita paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar