Ahmet Çalık için ertelenen maçta yaptığı hareket büyük tepki topladı!

Ahmet Çalık için ertelenen maçta yaptığı hareket büyük tepki topladı!
İttifak Holding Konyaspor'dan Medipol Başkşehir'e olaylı bir şekilde transfer olan Serdar Gürler'in, Ahmet Çalık'ın hayatını kaybetmesinin ardından ertelenen maçta yaptığı hareket büyük tepki topladı.

İttifak Holding Konyaspor''dan Medipol Başkşehir''e olaylı bir şekilde transfer olan Serdar Gürler''in, Ahmet Çalık''ın hayatını kaybetmesinin ardından ertelenen maçta yaptığı hareket büyük tepki topladı.

Spor Toto Süper Lig''in 21. haftasının erteleme maçında Serdar Gürler''in hareketi sadece Konyasporlu taraftarları değil, tüm futbolseverlerin tepkisini çekti. Ahmet Çalık''ın hayatını kaybetmesi sebebiyle ertelenen maçta Serdar Gürler''in hareketi gündeme bomba gibi oturdu. 

AHMET ÇALIK İÇİN ERTELENEN MAÇIN ARDINDAN ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ 

Serdar dün akşam, Başakşehir-Konyaspor maçında eski takımına rakip oldu. Tecrübeli futbolcu 2-1 kazandıkları maçın ardından taraftarlarına üçlü çektirdi. Bu durum da özellikle sosyal medyada Konyaspor camiasının tepkisini çekti.

TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ 

Sosyal medyada bazı taraftarlar "Yakışmadı. Yazıklar olsun" şeklinde yorumlar yaptı. Serdar Gürler''in Başakşehir''in maç sonu paylaşımında soyunma odasındaki sevinç gösterisi de tepkilere neden oldu.

ATTIĞI GOLÜ AHMET ÇALIK''A ARMAĞAN ETMİŞTİ 

Serdar Gürler, Başakşehir''in Gaziantep FK''yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada attığı golü hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık''a adamıştı ve maç sonu duygusal anlar yaşamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar