Serdar Ali Çeliker, Jorge Jesus ve menajerinin gizli dolaplarını deşifre etti

Serdar Ali Çeliker, Jorge Jesus ve menajerinin gizli dolaplarını deşifre etti
Spor yorumcusu Serdar Ali Çeliker, Jorge Jesus ve menajeri hakkında bomba bir iddiada bulundu. Ayrıca Arda Güler ve Jesus’un menajeri arasında geçen bir olayı da açıkladı.

İREM GÜL/GÜNBOYU

Spor Toto Süper Lig''in 28. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Maç, 1-0 geriye düşen Fenerbahçe, rakibini geriden gelerek 2-1 mağlup etti.

Atatürk Olimpiyat Stadı''nda oynanan müsabakanın 24''üncü dakikasında Karagümrük Magomed Ozdoev ile 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe, Miha Zajc ile 51''inci dakikada skora eşitlik getirdi. Sarı kanaryaya galibiyeti getiren gol ise 78. dakikada Atilla Szalai''den geldi.

Usta spor yorumcusu Serdar Ali Çeliker, dünkü maçı “Son Raund” programında değerlendirdi.

Karşılaşmanın değerlendirilmesi dışında Çeliker, Jorge Jesus ile ilgili bomba bir iddiada bulundu.

Serdar Ali Çeliker, Jorge Jesus ile ilgili şunları söyledi:

“Jesus istediği futbolcuyu atar içeriye. Bunu yapıyor. Bak bunu bütün futbolculara sordum. Bunu böyle Arda''yla ilgili mi yapıyor? İrfan Can''la ilgili mi kimle ilgili yapıyor? Birkaç futbolcuyla ilgili yapıyor. Arda''yla ilgili de yapıyor. Arda Lizer''nin avukatlığını kabul etseydi veya menajerliğini, her maç on birdeydi. Hiç de kesilmiyordu. Kadın Benfica''ya önermiş. Dedim ya biz burada yüzlerce haber veriyoruz. Kulüpten kimsenin umurunda değil. Kardeşim bu Jesus''un yakın arkadaşı Lizer avukatı Lizer, büyük ustayı arayıp bu çocuk, iyi çocuk, bunu kaçırmayın dedi mi? Demedi mi? Ne zaman dedi? O zamandan beri bu çocuk daha fazla mı oynuyor? Bunlara bir bakın abi. Bugün Arda Güler''den başka iyi futbolcu yok kardeşim. Yani bak basit işler bunlar. “

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar