Sera Kadıgil’den Erdoğan’ın final konuşmasına ilk yorum: Teoman’ın müziği bırakması gibi

Sera Kadıgil’den Erdoğan’ın final konuşmasına ilk yorum: Teoman’ın müziği bırakması gibi
TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, katıldığı televizyon programında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'bu son seçimim' şeklindeki açıklamasını değerlendirdi.

SÖZCÜ TV'de Ece Üner ile Sözün Gücü programına katılan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim" sözlerini yorumladı.

Erdoğan için "Siyasi dilencilik yapıyor" diyen Kadıgil şunları söyledi:

"Teoman'ın müziği bırakması gibi olacağını düşünüyorum. İstanbul'da kaybedeceğinin farkında ve bunun için de siyasi dilencilik yapıyor.

Giderayak baktı İstanbul gidecek seçmenlerine duygu sömürüsü yaparak oy istiyor. Bir yandan da alttan alta anayasayı değiştirmeye çalışıyor, sonsuza dek seçilmek için...

Tebessüm ederek okudum AKP Genel Başkanının bu açıklamasını.

Anayasa değişikliğiyle paşa gönlüne göre bir anayasa istiyor, bunu sadece seçilebilmek için yapıyor demek biraz iyiniyetlilik olur."

aa-20240308-33928122-33928121-turkish-president-recep-tayyip-erdogan.jpg

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA'nın 81 il temsilcisi ile bir araya geldiği toplantıda konuştu.

Erdoğan burada yaptığı açıklamada, seçimlere 22 gün kaldığını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Ardı arkası kesilmeyecek şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Adeta nefes almaksızın koşturuyoruz. Çünkü benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak. Onun için de hazırlıklarımızı buna göre yapıp, adımı da buna göre atmamız lazım ki çok farklı bakanlara karşı gereken cevabı istiyoruz ki 31 Mart akşamı verelim. 1 Nisan'dan itibaren de yeni bir dönemi inşallah başlatalım.”

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar