Yunus Emre aldığı cezalarla ve hareketleriyle çok konuşulmuştu! Finale adını yazdıramadı

Yunus Emre aldığı cezalarla ve hareketleriyle çok konuşulmuştu! Finale adını yazdıramadı

Survivor All Star'ın başından beri dikkat çeken ve aldığı cezalarla adından sıkça söz ettiren Yunus Emre, finale adını yazdıramadı. Elenen Yunus Emre, "Ağlayacağım, kendimi zor tutuyorum " diyerek duygularını dile getirdi. Batuhan'ın isyanı da olay yarattı.

Yunus Emre, Survivor All Star boyunca kavgaları, aldığı cezaları ve Aleyna ile olan dostluğuyla dikkat çekti. Düellonun ilk turunda Nefise'ye karşı 5-1 mağlup olan Yunus Emre, son düello finalinde 5-3'lük skorla elendi.

640xauto.webp

HAYATIN BANA SIÇRATTIĞI ÇAMURA KARŞI KOYMAK ZORUNDAYIM

Elenmesinin ardından duygusal bir açıklama yapan Yunus Emre, "Bu sezon zorlu geçti. 30 yaşına gelmek kolay olmadı ve gerçekten hayatın zorluklarıyla karşılaştım. Ailem bazı şeyleri karşılıksız verirken, hayatın bana sıçrattığı çamura karşı koymak zorundayım" dedi. Daha sonra duygusal anlar yaşayarak, yarışmadaki deneyimleri için teşekkür etti.

hh.jpg

BATUHAN İSYAN ETTİ

Yunus Emre'nin elenmesi üzerine Batuhan ise isyan ederek, "Oyunu vermese kesinlikle finale kalırdı, kimse beni inandıramaz" dedi.

yyi.jpg

YUNUS EMRE KİMDİR

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yunus Emre Özden, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Silivri'de yaşayan ve 1.85 boyunda olan Survivor Yunus Emre, 82 kilogram ağırlığında. Açıköğretim Fakültesi'nde Ulaştırma Lojistik okudu. Lise döneminde yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle fazla kilo aldığını ve bu durumun okulda dalga geçilmesine yol açtığını belirten Yunus Emre, bu nedenle okulu sevemediğini ifade ediyor. Tedavisi sona erdikten sonra, okuldan çıktıktan sonra şehir stadında koşarak 96 kilodan 64 kiloya düşmeyi başardığını söyledi.

17 yaşında ajanslara başvurarak katalog çekimleri yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lerde yer almaya başladı. Modelliğin bir parçasının spor olduğunu fark eden Yunus Emre, bu nedenle kum torbasıyla saatler geçirdiğini ve çocukluğunda dövüşçü olmayı hayal ettiğini ancak ailesinin buna izin vermediğini açıkladı. Profesyonel kick boksörleri, güreşçileri ve karatecilerle antrenman yaptığında yeteneklerinin farkına varan Yunus Emre, MMA dövüşlerine katılmaya başladı.

2019 yılında Türkiye üçüncüsü ve İstanbul ikincisi olan Yunus Emre, şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgileniyor. Ayrıca aksiyon filmlerinde rol almak ve bir dövüş kulübü sahibi olmak gibi hayalleri bulunuyor.

İlgili Haberler