Semih Şentürk'ü anlatırken gözleri doldu: Fırat Aydınus hakemliğindeki tek pişmanlığını anlattı

Semih Şentürk'ü anlatırken gözleri doldu: Fırat Aydınus hakemliğindeki tek pişmanlığını anlattı
Katıldığı bir programda konuşan Fırat Aydınus, Semih Şentürk’e kırmızı kart gösterdiği bir anısı için pişman olduğunu açıkladı.

EGEMEN İSAR/GÜNBOYU

Eski Süper Lig hakemi ve günümüzün yorumcusu Fırat Aydınus, Extra Futbol kanalında Semih Şentürk hakkında yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Sosyal medyada yankı toplayan açıklamada Aydınus, Semih’e hayatında hiç görmediği bir halde, haksız bir pozisyonda haksız bir kırmızı kart gösterdiğini itiraf etti.

Aydınus, programda şunları söyledi:

“O zaman yayıncı kuruluş böyle futbolcularla birebir soru cevap yapıyor. Semih''le yapmışlar. Benim attığım gol, işte sana en çok asist yapan diye. En kötü ve en iyi gibi soruları da soruyorlar. Diyor ki işte ben hayatımda kırmızı kart görmemiş. En sevdiğin hakem sorusuna benim ismimi veriyor. Fırat Aydınus falan diyor, seyrettim. Salıydı, Çarşamba günü bana maç geldi. Eskişehir''e gideceğim, Eskişehir''de de şey Semih var. Semih''e attım ben maçta. Kırmızı kartla. İnadına değil. Onun arkasından bakıyorum. Semih de yandan geliyor tabanıyla. Müdahaleyi yapıyor. Murat kendini nasıl böyle anam anam öldü öldü öldü falan derken işte o müdahale bendeki o görüntü duramıyor. Sen tabanda girdin dedim. Kabul etmedi. Hocam izlersin. Çıktık hiçbir şey demedim. Sonra bir izledim. Abi o tabanla dizin önünden geçiyor. Hiç teması yok. Ama o sanki vurmuş gibi futbolcunun reaksiyonunu arkadan izlemem, açımın yanlış olması, çok üzücü. Yani hayatında en sevdiğin hakemden bir tane kırmızı kart görüyorsun. Hayatı boyunca da hiç görmemiş. Tek bir tane gördü, onu da yanlış görüyor. O da benim yüzümden. Onu da sonra yine başka bir şeyde, programda söylemiş…”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar