Selen Görgüzel'in şok eden güzellik sırrı: Sünnet derisi

Selen Görgüzel'in şok eden güzellik sırrı: Sünnet derisi
Geçtiğmiz dönemlerde Hamdi Alkan ile beraberliklerini sonlandıran Selen Görgüzel, sosyal medya platformu olan Instagram'da paylaştığı cesur bikinili pozları ile adından söz ettirirken, yeni doğmuş erkek çocuklarının sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını açıkladı. 

Erkek çocuklarının sünnet derisinden bakım yaptığını açıklarken bir hayli utanan Görgüzel, "Ama şimdi yanlış anlaşılmasın tamamen bilimsel" ifadelerini kullandı.

Son olarak Seren Serengil''in açıkladığı yöntemi Hamdi Alkan ile yeni boşanan Selen Görgüzel de yaptırdı. Nişantaşı''nda görüntülenen Selen Görgüzel, yaz sezonunu Bodrum''da ve İstanbul''da sahne alarak geçirdiğini söyledi. 

.Selen Görgüzel: Sünnet derisinden elde edilen kök hücreler cilde çok iyi  geliyor

TAMAMEN HUKUKSAL...

Özel bir klinikte sünnet çocuklarının sünnette kesilen derilerinden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımı cilt estetiğinde kullandığını söyleyen Selen Görgüzel açıklamasında şunları söyledi:

Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş, sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, bende bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım, bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış.(Mynet)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar