Selçuk Geçer uyardı! Yükselmeye devam edecek

Selçuk Geçer uyardı! Yükselmeye devam edecek
Ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Geçer doların bu hafta ulaşacağı rakamı açıkladı.

SELÇUK GEÇER: YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK

Selçuk Geçer dolar kuruyla ilgili yeni bir iddiada bulundu Geçer dolar için “Dolar bu hafta 19 lirayı gördükten sonra 30 lira olana kadar yükselmeye devam edecek" iddiasında bulundu

Dolar endeksi ABD’den gelen yüksek enflasyon sonrası artan faiz artışlarıyla yükselirken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın faiz indirimleriyle beraber dolar kuru da rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor.

DOLAR BU HAFTA 19 TL’Yİ GEÇECEK

Dolar kuru geçtiğimiz hafta 18.68 TL’ye kadar yükselirken ekonomist Selçuk Geçer yeni bir değerlendirmede bulundu. Dolar kuru için bu hafta 19 lirayı göreceğini iddia eden Geçer kurun daha sonra 30 lira olana kadar yükselmeye devam edeceğini iddia etti.

Merkez Bankası’nın geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği faiz indirimiyle yükselişini hızlandıran dolar kuru için tahminini revize eden Selçuk Geçer  "Doları artık tutamıyorlar. Dolar aralık ayında 12 liradan işlem görüyordu. Aralık ayından sonra bugüne kadar yükselen dolar 16 lira 50 kuruşu aştı. dolar 19 lirayı gördükten sonra 30 lira olana kadar yükselmeye devam edecek" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar