Bel fıtığı nedeniyle yürüyemeyen hasta ameliyat sonrası sağlığına kavuştu

Bel fıtığı nedeniyle yürüyemeyen hasta ameliyat sonrası sağlığına kavuştu

Bel fıtığı nedeniyle yürüme yeteneğini kaybeden bir hasta, Lokman Hekim Van Hastanesine başvurdu ve mikrocerrahi yöntemiyle gerçekleştirilen başarılı bir ameliyat sonrasında sağlığına kavuştu.

Yıllardır Van ve çevresine sağlık hizmeti sunan Lokman Hekim Van Hastanesi, başarılı operasyonlarını sürdürüyor. Son olarak Edremit ilçesinden gelen 45 yaşındaki Bayram Tatar, uzun süredir bel fıtığı nedeniyle acılar çekiyordu ve geçtiğimiz hafta durumu ciddileşerek yürüme yeteneğini kaybetti. Lokman Hekim Van Hastanesine başvuran Tatar, yapılan tetkikler sonucunda bel fıtığının patladığı ve felç geçirdiği tespit edildi. Acil bir şekilde ameliyata alınan Tatar, Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. İsmail Gülşen ve ekibinin başarılı operasyonu sayesinde sağlığına yeniden kavuştu.

Doç. Dr. İsmail Gülşen, hastanın durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, Tatar'ın bel fıtığına bağlı olarak felç geçirdiğini ve acil müdahale gerektiğini belirtti. Ameliyatla iki fıtığın temizlendiğini ve ilaç tedavisine başlandığını söyledi. Gülşen, hastanın durumunun hızla düzeldiğini ve ameliyat sonrası yürümeye başladığını ifade etti.

Bayram Tatar ise bel fıtığının patlaması sonucu yürüme yeteneğini kaybettiğini ve çok ağrı çektiğini dile getirdi. Lokman Hekim Van Hastanesi'nde yapılan başarılı ameliyat sonrasında ağrılarından kurtulduğunu ve kendini çok daha iyi hissettiğini belirtti. Tatar, ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. İsmail Gülşen ve ekibine teşekkür etti.