Selçuk Geçer uyardı: Sakın bunu yapmayın

Selçuk Geçer uyardı: Sakın bunu yapmayın
Ekonomist Selçuk Geçer, dolardaki hareketlilikle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Geçer yatırımcıları, "Sakın bunu yapmayın!" diyerek uyardı.

SELÇUK GEÇER UYARDI: SAKIN BUNU YAPMAYIN

Dolardaki yükseliş devam ederken, tahminleri doğru çıkan ekonomist Selçuk Geçer''den yatırımcıya uyarı geldi. Enflasyon oranının 80,21 seviyelerine ulaşmasıyla tehlike çanları çalarken, ekonomi uzmanı Geçer, ilk üç ay için kritik uyarısı yaptı.

"İLK ÜÇ AY KRİTİK"

Geçer, "Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı" değerlendirmesinde bulundu.

DOLARA OLAN TALEP ARTACAK

Dolara olan talebin artacağını belirten Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" sözlerini kullandı. Dolarla ilgili kaçınılmaz son uyarısı yapan Geçer, "Sene sonunda da dolar kurunu 28 TL''de görürüz" dedi.

SAKIN YAPMAYIN!

Dolardaki yükselişin süreceğini iddia eden Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarını uyararak dolarınızı satmayın tavsiyesi verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar