Selçuk Geçer dolar biriktirenleri uyardı: Bunu yapanlar yandı

Selçuk Geçer dolar biriktirenleri uyardı: Bunu yapanlar yandı
Dolar hakkındaki açıklamaları ile adından söz ettiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dikkat çeken bir dolar tahmini daha geldi. Doları olanları uyaran Geçer, kurun kaç liraya varacağını da açıkladı.

Dolar sahiplerinin ne dediğini merak ettiği isimlerden birisi olan ekonomist Selçuk Geçer''den çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Dolar hakkında en yüksek tahminleri verdiği için her demeci olan Geçer, dolar sahiplerini dolarlarını elden çıkartmamak konusunda uyardı.

Vatandaşlar ''Dolar kurundaki artış devam edecek mi?'' yoksa ''Dolar düşecek mi?'' diye düşünürken Selçuk Geçer, dolar biriktirenleri ciddi şekilde uyardı.

Dolar''ın 40 TL''yi göreceğini ifade eden Geçer, bununla da yetinmeyip tarih verdi. İşte Selçuk Geçer''in en son dolar tahmini...

DOLARIN 40 TL OLACAĞI TARİHİ VERDİ

Dolar kurunda yaşanan yukarı yönlü artışı yorumlayan Selçuk Geçer, bu yıl doların fırlayacağını söyledi. Bunu yapmayanların bin pişman olacağını ifade eden Geçer, konuşmasının devamında dolar için beklediği seviyeyi açıkladı. 

Selçuk Geçer, dolar fiyatlarının bu yıl 40 TL’ye kadar yükselebileceğini vurguladı. Dolarını bozdurmak isteyen vatandaşların bir süre daha beklemesini söyleyen ünlü ekonomist, yatırım yapmayan vatandaşların ise üzüleceğini vurguladı.

DOLAR KAÇ TL?

Son kapanışını 18.7883 TL ''den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 18.7809 liradan, satış fiyatı ise 18.7958 liradan işlem görüyor.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Haberde anlatılanlar Selçuk Geçer''in görüşleridir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar