Şehirlere bombalar yağarken her gece Hamas Zekat Komitesi Başkanı durmadan sevişmiş!

Şehirlere bombalar yağarken her gece Hamas Zekat Komitesi Başkanı durmadan sevişmiş!
Hamas'ın Zekat Komitesi Başkanı Abdel Rahim Abou Fanah, zekat için toplanan paraları İsrail'de bir otelde iki kadınla yediği görüntüler dünya basının gündemine oturdu.

Hamas'ın Zekat Komitesi Başkanı Abdel Rahim Abou Fanah, zekat fonlarıyla ilgili şok edici bir olayla gündeme geldi. Zekat için toplanan paraları kendi menfaati için harcadığı ve iki kadınla otelde yarı çıplak görüntüleri ortaya çıktı.

BİLANÇO AĞILAŞIYOR...

7 Ekim 2023 tarihinde bu yana İsrail'e karşı başlatılan Aksa Tufanı harekatı, İsrail ile Filistin arasındaki savaş aylardır devam ediyor. Her geçen gün ağırlaşan bilançoda can kaybı 30 bine ulaşmış durumda.

israilin-100-gunluk-gazze-578-2-41.webp

Savaşın getirdiği trajediler arasında dikkat çeken bir başka nokta, HAMAS liderlerinin, özellikle Katar gibi ülkelerde lüks otellerde konaklamaları ve seyahat etmeleri oldu. Siviller açlıkla mücadele ederken, uluslararası yardımları beklerken, Hamas liderlerinin yaşam standartlarındaki bu ayrım toplumsal eleştirilere neden oldu. Özellikle bir Hamas liderinin ortaya çıkan görüntüleri sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

fh.webp

ZEKAT PARALARINI KADINLARLA YEDİ

Sosyal medyada, Hamas'ın zekat komitesi başkanı olan Abdel Rahim Abou Fanah’ın, İsrail'de bir otelde zekat paralarını yediği bir kadınla olan görüntüleri paylaşıldı.

Görüntülerin çekildiği yerin, mobilyaların üzerindeki İbranice yazılardan anlaşıldığı ve bahçeli bir otelde bulunulduğu görüldü.

sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerinde; İsrail’de olduğu mobilyaların üzerindeki İbranice yazılardan belli olan bahçeli bir otelde, zekat paralarını bir kadınla yediği ortaya çıktı.

zsdgf.webp

Görüntülerde genç olduğu öğrenilen bir kişi, Abou Fanah'ın otelde olduğunu fark ettikten sonra elindeki cep telefonu ile kayıt alarak odaya girdiği ve Abou Fanah, bir havlu ile kendisini örtmeye çalışırken kayıt altıdı görülüyor. Abou Fanah'ın yanındaki kadın önce kameraya karşı tepki gösteriyor daha sonra yüzünü Hamas liderinin omzunda gizlemeye çalışıyor.

iul.webp

KAMERA KAYITTAYKEN GİYİNMEYE ÇALIŞTI

Hamas liderinin bahsedilen görüntülerde kamera kaydı devam ederken havluyu bir kenara atıp iç çamaşırını giymeye çalıştığı anlar ise ayrı bir gündem konusu oldu.

pos.webp

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar