Şef Somer Sivrioğlu bakın hangi ünlüyle sevgiliymiş! Aşk iddiaları doğru çıktı

Şef Somer Sivrioğlu bakın hangi ünlüyle sevgiliymiş! Aşk iddiaları doğru çıktı

MasterChef Türkiye yarışmasıyla tanınan Somer Sivrioğlu, bu sefer aşk hayatıyla gündeme geldi. Ünlü şefin şarkıcı Ayşe Özyılmazel ile ilişki yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Özyılmazel, yaptığı bir paylaşımla aşkı ilan etti.

Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye yarışmasıyla ün kazanmış ve adından sıkça söz ettirmişti. Başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken Sivrioğlu, boşanmasının ardından çalkantılı aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

somer-sivrioglu-ayse-ozyilmazel-jnps.jpg

“AŞK İDDİALARINI DOĞRULADI”

Ayşe Özyılmazel, Instagram hesabında yaptığı bir paylaşım ile aşk iddialarını doğruladı.

Sivrioğlu'nun tek başına yer aldığı bir fotoğrafı paylaşan Özyılmazel, "İyi ki doğdun canım sevgilim..." notunu düştü.

640xauto-49-ld9m.jpg

İKİLİ MAÇ İÇİN ALMANYA’YA GİTMİŞTİ

İkili, Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos arasında oynanan EuroLeague yarı final maçını izlemek için birlikte Almanya'ya gitmişti.

640xauto-51-26en.jpg

AYŞE ÖZYILMAZEL KİMDİR

Somer Sivrioğlu'nun bir fotoğrafını paylaşan Ayşe Özyılmazel "İyi ki doğdun canım sevgilim..." notunu düştü. Aşk haberleri ardından Ayşe Özyılmazel’in kim olduğu merak edildi.

Oya Germen ve sanatçı Neco'nun kızı Ayşe Özyılmazel, 24 Ekim 1979'da İstanbul'da doğdu. Zeynep Özyılmazel adında bir ablası, Leyla adında bir kız kardeşi ve Ali Nejat adında bir erkek kardeşi bulunuyor.

1997 yılında İstek Semiha Şakir Lisesi'nden mezun oldu. 2001 yılında Yeditepe Üniversitesi Sinema Bölümü'nü bitirdi ve aynı yıl "Sana Bi'şey Olmasın" adlı ilk kitabını yayımladı. İstanbul Gelişim Orkestrası'nda kısa bir süre çalıştıktan sonra köşe yazarlığına başladı. 1 Temmuz 2011'de reklamcı Ali Taran ile Bodrum'da Semiramis Pekkan'ın villasında evlendi, ancak evlilikleri 28 Nisan 2012'de sona erdi.

masterchef-turkiye-jurisi-somer-sivrioglu-ve-ayse-ozyilmazel-ask-iddialarini-sosyal-medyadan-yaptigi-paylasimla-itiraf-etti-lz5w.webp

21 Aralık 2009'da kendi adını taşıyan ilk albümünü piyasaya sürdü. Bu albümde Yalın, Mert Ekren, Teoman, Tufan Taş ve Nurkan Renda gibi isimler ona eşlik etti.

Albümün fotoğraflarını ablası Zeynep Özyılmazel çekti. İlk video klibi, Hakan Yonat yönetmenliğinde "Enerji" şarkısına çekildi. Şarkının sözleri Ayşe Özyılmazel'e, müziği ise albümün prodüktörü Mert Ekren'e aitti. 2011 yılında "Sıfır Makyaj" adlı ikinci albümünü çıkardı.

İlgili Haberler