80 yaşında bile muhteşem görünmenin formülünü paylaştı! Siz hiç böyle büyükanne gördünüz mü

80 yaşında bile muhteşem görünmenin formülünü paylaştı! Siz hiç böyle büyükanne gördünüz mü

61 yaşındaki kişisel antrenör Jacqueline Hooton, etkileyici fiziğiyle dikkat çekiyor. Fit bir büyükanne olan Hooton, formda kalmak için uyguladığı basit kuralları sosyal medyadan paylaştı.

Yaşınız ilerlese bile bazı noktalara dikkat ederek daha genç bir görünüm ve fizik elde edebilirsiniz. Jacqueline Hooton, iyi yaşlanmanın oldukça basit sırlarını paylaşarak birçok kişiye rehberlik ediyor.

VÜCUT AĞIRLIĞININ İKİ KATINI KALDIRIYOR

fff.jpg

İngiltere'de yaşayan 61 yaşındaki Hooton, vücut ağırlığının iki katını kaldırabiliyor ve diğer kadınlara güç ve özgüven kazandırmak için ilham veriyor. Kişisel antrenör, eğer çaba göstermeye istekliyseniz yaşın iyi görünmenize engel olmadığını kanıtlamaya kararlı.

Hooton, yaşlandıkça sevdiğiniz aktiviteleri sürdürebilmek için 60'lı yaşlarda aktif kalmanın önemini vurguluyor. Formda kalmak, fiziksel sağlığın yanı sıra zihinsel sağlığı da destekleyerek daha sağlıklı bir geleceğe hazırlık sağlar.

gy.jpg

Bazı egzersizler diğerlerine göre daha etkili. Formda görünmenin sırlarını paylaşan Hooton, "Çeviklik, esneklik ve hızlı hareket etme yeteneği. 60'lı yaşlarda eğitim bu becerilere değer katar. Sahildeki en sevdiğim gizli noktamı keşfetmek bile çeviklik ve esneklik gerektirir. 70'li, 80'li yaşlarımda da bu noktadan keyif almak istiyorum. Gelecekte ne yapmak istiyorsunuz? Vizyonunuz ne olursa olsun, bugünden bunun için çalışın" diyor.

uuu.jpg

Takipçilerinden gelen yorumlar şu şekilde:

"33 yaşına girmek üzereyim ve siz beni önümüzdeki 33 yıl için çok heyecanlandırıyorsunuz.",

"Sen tam bir rol modelsin.

40'lı, 50'li, 60'lı yaşlarda senin gibi olmayı arzuluyorum.

"52 yaşındayım ve daha uzun ve sağlıklı bir yaşam için kuvvet antrenmanı yapıyorum" gibi yorumlar geldi.