Sedat Peker'in sözleri sonrası bir yandaş yazar daha emeklilik sinyali verdi

Sedat Peker'in sözleri sonrası bir yandaş yazar daha emeklilik sinyali verdi
Sedat Peker'in Twitter üzerinden yaptığı flaş açıklamalar ve ifşalar sonrası yandaş yazarlarda yaşanan panik gözlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde emeklilik hakkında beklenmedik bir açıklama yapan Cem Küçük'ün ardından benzer bir paylaşım bu kez gazeteci Zafer Şahin'den geldi.

SEDAT PEKER'İN TEHDİDİ SONRASI BİR YANDAŞ YAZAR DAHA EMEKLİLİK AÇIKLAMASI YAPTI

Geçtiğimiz günlerde sıkça gündeme gelen AKP''ye yakın isim Cem Küçük bir yazı kaleme almış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

''''Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor. Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor.

"HEPSİ GEÇİCİ"

Bizde de aslında böyleleri yok değil. Haksızlık yapmayayım. Ünlüyken köye yerleşen, her şeyi bırakıp gözden uzaklaşanlar var. Bir kısmı da çok mutlu. Pişman olan ya da şehre geri dönen az...

Yaş geçmeye başlayınca insan içinden hesap yapmaya, düşünmeye başlıyor. Hayatınızı ve ilerisini düşünüyorsun. Neticede hepimiz öleceğiz. Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici..."

ZAFER ŞAHİN''DEN BENZER AÇIKLAMA

Son olarak ise Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin sosyal medya hesabından "emeklilik" paylaşımı yaptı. Şahin paylaşımında "EYT inşallah bu yıl sonuna kadar çözülecek… Allah nasip ederse biz de emekli olacağız… Dile kolay 27 yıldır çalışıyoruz.. Toprakla uğraşmak, ekip, biçmek gibi hayallerim var. Haydi hayırlısı" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar