Mehmet Cengiz’den prim aldığı söylenmişti: Ertuğrul Özkök’ten Sedat Peker’in iddialarına cevap!

Mehmet Cengiz’den prim aldığı söylenmişti: Ertuğrul Özkök’ten Sedat Peker’in iddialarına cevap!
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sedat Peker, gazeteci Ertuğrul Özkök'ün Cengiz Holding’in sahibi Mehmet Cengiz’den prim aldığını iddia etti. Ertuğrul Özkök, hakkındaki prim iddialarına ve Cengiz ile ilgili daha önce dile getirdiği sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

ERTUĞRUL ÖZKÖK'TEN SEDAT PEKER'İN İDDİALARINA CEVAP!

Uzun bir süredir BAE’de (Birleşik Arap Emirlikleri)yaşayan ve organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, bugün Twitter üzerinden yeni açıklamalarda bulunmuştu.

Twitter''daki ''Deli Çavuş'' adlı hesaptan paylaşım yapan Peker, eski Başbakan Mesut Yılmaz’a, Cengiz Holding’in sahibi Mehmet Cengiz’e ve gazeteci Ertuğrul Özkök''e ilişkin iddialarda bulundu.

Peker''in Özkök''e ilişkin Twitter paylaşımları şu şekilde;

"Bugün size akrabam olan Mehmet Cengiz’i anlatacağım. Lan omurgasız Ertuğrul Özkök, Mehmet Cengiz’le röportaj yapıp yalakalıktan diyordun ya “Ben size çete denmesine çok üzülüyorum" sen de iyi oku. Bu sahtekâr Ertuğrul Özkök var ya, o tarihteki temiz toplum projesinin başında o vardı. O zaman da prim alıyordu, şimdi de prim alıyor."

Ertuğrul Özkök, Peker''in sözlerine ve Mehmet Cengiz ile ilgili kullandığı ifadelere dair sessizliğini bozdu.

‘ÇOK ELEŞTİRİ ALDIM’

Cumhuriyet''e konuşan Özkök, "Herkesin beni eleştirme hakkı vardır. Yaptığım mülakat konusunda ailemden de arkadaş grubumdan da eleştiri aldım. 75 yıllık hayatımda sadece patronum Aydın Doğan’dan prim aldım. Aydın Bey''den aldığım primlerin hepsinin vergisi ödenmiş bankaya resmi hesaplardan aktarılmıştır. Yurt dışında hiçbir bankada hesabım yoktur, malım mülküm yoktur. Hakkımda prim aldığım iddiası varsa Mali Şube, MASAK, Maliye Bakanlığı ve Savcılık harekete geçip soruşturma yapmalıdır."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar