Sedat Peker'in iddialarının ardından Binali Yıldırım'ın oğluna kim sahip çıktı?

Sedat Peker'in iddialarının ardından Binali Yıldırım'ın oğluna kim sahip çıktı?
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Sedat Peker'in Youtube kanalındı yayınladığı 7. videoda hedef aldığı AKP Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'a destek açıklamasında bulundu.

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Sedat Peker'in Youtube kanalındı yayınladığı 7. videoda hedef aldığı AKP Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'a destek açıklamasında bulundu. Mevlana'nın sözüyle Erkan Yıldırım ile olan fotoğraflarıyla destek açıklamasında bulunan Burdur Valisi Ali Arslantaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mecnun değiIim dost; Iakin çağırırsan çöIIere geIirim! Mevlana" sözlerine yer verdi. 

11111-007.jpg

SEDAT PEKER NE DEMİŞTİ?

Sedat Peker, yayınladığı son videoda, uyuşturucu ticaretinde güzergahın değiştirilmesi için Venezuela’ya gidildiğini ileri sürerek, “Venezüella’ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım” iddiasında bulundu. Peker yaptığı açıklamaları şunları söylemişti:

"Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı. Binali Bey'in böyle bir şeyin içinde olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar Erkan Yıldırım hakkında çektikleri kasetleri -kumar kasetleri değil başka kasetler rüşvettir vs.- daha sonra bunu bu işe yönlendirdiler bu işin aparatı haline geldiler. Türkiye'ye gelişi gidişi tüm organizasyonun ağları bu şekilde.

333333-001.jpg

"NEDEN KOKAİN YAKALANAMIYOR?

Neden kokain yakalanamıyor neden kokainleri Erkan Yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka gemiler de koordinasyon alıyor. Peki Mehmet Ağar bunun neresinde. Mehmet Ağar da bu senkronizenin tam ortasında. Erkan Yıldırım Süleyman Soylu dostluğuna bakın. Erkan Yıldırım'ın Süleyman Soylu'nun çevresinde bu konularla ilgili dostluğuna bakın. Bir de diyorlar devleti zora sokmak için anlatıyor. Hayır ben devleti zora sokmak için anlatmıyorum."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar