İkizderelilerle buluşmak için Rize'ye giden Meral Akşener'e alçak provokasyon

İkizderelilerle buluşmak için Rize'ye giden Meral Akşener'e alçak provokasyon
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize'nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada bir grup provokatörle karşılaştı. Esnaf ziyaretinin ardından Akşener, günlerdir köylerinin talan edilmesine karşı çıkan İkizderelilerle bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, saat 11.00 sıralarında uçakla Trabzon Havalimanı’na geldi. Burada halk oyunları ekibinin horon gösterileri ile karşılanan Akşener, ardından kara yolu ile Rize’ye hareket etti. İl sınırında partililer tarafından karşılanan Akşener, İkizdere ilçesine geçti.

e103lawx0aiwlrd-001.jpg

Esnaf ziyaretinde bulunan Akşener'e bir grup provokatörle karşılaştı. Bu sırada grupla, İyi Partililer arasında gerginlik çıktı. 

Bir kadın, Akşener'e "PKK'yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?" diye sordu. Gelen tepki üzerine "PKK ile işbirliği yapmıyor mu bu, CHP'yle iş birliği yapmıyor mu bu? Açıklama yapar mısınız?" diye sorusunu yineleyen kadına Akşener'in yanıtı şöyle oldu:

aksenerin-ikizdere-ziyaretine-gerginlik-3209-dhaphoto10-001.jpg

"Yapmıyorum kardeşim, bak ezan okunuyor. Nasıl bir iftira? Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri'yi ben mi söyledim? Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan."

b8af876d4efc1459e40c6f89fe428d8a.jpgaksenerin-ikizdere-ziyaretine-gerginlik-3209-dhaphoto3.jpg

Esnaf ziyareti tamamlayan Akşener,. Akşener, taş ocağına karşı çıkan Cevizlik ve Gürdere Köyü halkı ile görüşmek üzere alana gitti. 

rize-ikizdere-gezisi-2-001.jpeg

Halkla bir araya gelen Akşener, sorunlarını dinleyerek desteklerini sürdüreceğini söyledi.

e103uhmxeaecxhy.jpge1022igxmaemvlc.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar