Sedat Peker'den Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi mesajı!

Sedat Peker'den Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi mesajı!
Ortaya attığı iddialar ile Türkiye kamuoyunu sarsan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu. Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu hakkında yaptığı ifşaları yargıya taşıyacağını dile getiren Kılıçdaroğlu ve diğer siyasilere seslenen Peker, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye, organize suç örgütü lideri Sedat Peker''in Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşımları konuşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan''a yakın isimlerden Serken Taranoğlu''nun kurduğu ''rüşvet ağı'' hakkında çeşitli iddialarda bulunan bulunan Peker, bu kez paylaşımları sonrası gelen geri dönüşleri değerlendirdi.

Yapmış olduğu yeni paylaşımlarda farklı iddialar da ortaya atan Peker, sözlerinin bir kısmını ise Kılıçdaroğlu ve diğer siyasilere getirdi.

Kılıçdaroğlu''nun paylaşımları sonrası ''Konuyu yargıya taşıyacağız'' dediğine dikkat çeken Peker, şöyle konuştu:

CHP Genel Başkanı Sn.@kilicdarogluk dünkü açıklamalarında “Sedat Peker daha ne yapsın? Suç işleyenleri elinden tutup savcılığa mı getirsin?” dedi. Sn. @kilicdarogluk  bu yanlış bir bilgi. Hatırlarsanız Kutlu Adalı cinayeti ifşasını yaptığımda bu ifşayı işleme almadılar.

Ben de kardeşim Atilla Peker’i yanında arkadaşı ile evden çıkmasını söyleyip diğer taraftan da polise bu kişilerin üzerinde silah var ihbarı yaptırıp kardeşimi Sn. Savcının önüne kadar getirttim. Ancak yine Kutlu Adalı cinayeti ile ilgili ifadesi alınmayınca olay…

…hakkındaki bildiklerini avukat arkadaşlar vasıtasıyla dilekçe olarak müracaattan geçirtip devlet dili tabiri ile kayıt altına aldırttım. Yani Sn. @kilicdarogluk ben bunu dahi yaptım. Ayrıca hem sizin şahsınıza hem de Pazartesi günü ifşalarımla ilgili suç duyurusunda…

…bulunacağını açıklayan Sn. @zaferpartisi ve @devapartisi Başkanlıklarına ayrı ayrı teşekkür ederim. Avukatlarınız dilekçelerini hazırlamadan önce bugün sizlere çok ama çok daha önemli yeni bilgiler vermek isterim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar