Seda Sayan yüzüne sünnet derisi enjekte ettirmişti! Maliyeti dudak uçuklattı

Seda Sayan yüzüne sünnet derisi enjekte ettirmişti! Maliyeti dudak uçuklattı
Son dönemde estetik operasyonlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde bir kez daha estetik doktorunun kapısını çalmış ve yüzüne sünnet derisinden sıvı enjekte ettirmişti. Sayan’ın yaptığı işlem dudak uçuklattı.

Ünlüler arasında son dönemde popüler hale gelen "sünnet derisi enjeksiyonu" trendini değerlendiren Müge Dağıstanlı, "Bu yeni modanın maliyeti 50 bin TL'den başlıyormuş ve birkaç seans sürüyormuş. Küçük bebeklerin sünnet derisi alınıyor, laboratuvarda özel işlemlerden geçiriliyor" dedi.

Programda espriye dönen konuşmalar arasında Ali Eyüboğlu'nun, "O çocuklardan aldıkları hücreleri Seda Sayan'a enjekte ederken mesela 'Bu Bolu'da doğan Ali Eyüboğlu'ndan alındı' diyorlar mı? Niye denmiyor?" şeklindeki yorumu dikkat çekti.

pp.jpg

Bu espri üzerine canlı yayına telefonla bağlanan Seda Sayan, yaptığı estetik işlemi savunarak, "Bu işlem birkaç yıldır yapılıyor, en son yaptıran benim. İşin para yönünü bilmiyorum. İşlemi yapan doktorla can ciğer arkadaşız. Yaptırırken canım yanıyor mu? Ben pek canı yanan bir kadın değilim. Bu kızarık, kabarık görünen yerler bir saate kalmadan düzeliyor" şeklinde konuştu.

Seda Sayan, estetik müdahalesinin ardından yüzünde canlanma ve temizlenme olduğunu belirterek, "Bu işlemi tavsiye ediyorum. Birisi gelse 'Seda benim de ihtiyacım var' dese ona da yaptırırım. Bu işlem yara izlerini çok güzel yok ediyor. İnsanların ciltlerinde lekeler var, yara izleri var. Bundan dolayı çekinen insanlar var. Çöpe atılan bir şeyi tıp ne hale getirmiş, bakın. Bunları doğru anlatmak lazım. Beni estetik elçisi seçmeleri lazım, en güzel ben anlatıyorum!" ifadelerini kullandı.

o.jpg

Estetik operasyonunun sıradışı doğasına vurgu yaparak, "Çöpe atılan bir şeyi tıp ne hale getirmiş, bakın. Bunları doğru anlatmak lazım. Beni estetik elçisi seçmeleri lazım, en güzel ben anlatıyorum!" diyen Seda Sayan, "Ellerime de yaptırabilirim, olabilir. Ama iki gün su değmemesi lazım, o zor. Vücudun başka yerlerine de yapılabiliyor ama bu işlem, onu da söyleyeyim" dedi.

o0o.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar