Seçim sonrası demir alan TCG Anadolu, 2. tur öncesi geri döndü!

Seçim sonrası demir alan TCG Anadolu, 2. tur öncesi geri döndü!
Milli Savunma Sanayii projeleri ekseninde bir seçim kampanyası yürüten AKP'nin, seçimden önce propaganda maksatlı kullandığı TCG Anadolu, 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden önce yeniden Sarayburnu Limanı'na demirledi.

Umut Can Halavart / Günboyu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 14 Mayıs seçimlerinin hemen ertesinde Türkiye'nin insansız uçak gemisi TCG Anadolu'nun planlı bir tatbikata katılmak üzere İzmir'den ayrıldığını bildirmişti.

TGC Anadolu gemisi seçim sürecinde İHA ve SİHA’larla birlikte sık sık iktidarın kampanya argümanlarından biri olarak kullanılmış, İstanbul ve İzmir’de sergilenmişti…

"TATBİKAT DİYE YOLA ÇIKILDI, 2. TUR ÖNCESİ İSTANBUL'A DÖNDÜ"

Tatbikata katılacağı açıklanan ve İzmir’den ayrılan TGC Anadolu ikinci tur öncesi ani bir kararla İstanbul’a geri dönerek yeniden vatandaşların ziyaretine açıldı.

KILIÇDAROĞLU 'AKP'NİN SEÇİM OTOBÜSÜNE DÖNDÜ' DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde AKP'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait bir savaş gemisini 'propaganda' maksatlı istismar ettiğini belirterek, yetkililere 'Ordunun gemisini seçim otobüsüne çevirdiler' ifadeleriyle yüklenmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar