Seçim bitti kavga bitmedi! Böyle yürüyemezsin deyip kırılmadık kemik bırakmadılar... Yetmezmiş gibi vicdansızlar eşine de saldırdı

Seçim bitti kavga bitmedi!  Böyle yürüyemezsin deyip kırılmadık kemik bırakmadılar... Yetmezmiş gibi vicdansızlar eşine de saldırdı
31 Mart seçimlerinin ardından bile, husumetli taraflar arasındaki anlaşmazlıklar ve kavgalar devam ediyor. Adana’da 45 yaşındaki Ahmet Ataç, muhtarlık seçimlerinde anlaşmazlık yaşadığı 3 kişiyle yolda karşılaştı. Böyle yürüyemezsin diyerek Ataç’a saldırmaya başladılar.

Hastaneye kaldırılan Ataç, şikayetçi oldu. Olayın daha da vahim bir boyuta ulaşması, Ataç'ın eşine de saldırmalarıyla gerçekleşti.

Adana'da Ahmet Ataç (45), dün akşam saatlerinde Çukurova ilçesi Salbaş Mahallesi'nde yolda yürürken muhtarlık seçimlerinde husumetli olduğu 3 kişiyle karşılaştı. Grup, Ataç'a "Böyle yürüyemezsin" diyerek tartışma çıkardı ve kavgaya dönüştü. Ataç, grup tarafından tekme, tokat ve yumruklarla dövüldü. Çevrede bulunanlar müdahale ederek Ataç'ı kurtardı.

640xauto-002.webp

Olayın ardından jandarma ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı Ataç'ı hastaneye kaldırarak darp raporu aldı. Ataç, şüphelilerden şikayetçi oldu ve yaşadığı korku dolu anları anlattı: "Önce arkamdan gelip fiziksel saldırıda bulundular, sonra yere yatırıp dövdüler. Birisi boğazıma silah dayadı. Eşime de şiddet uyguladılar. Darp raporu aldık, şikayetçi olduk. Adaletin yerine getirilmesini bekliyoruz."

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar