Seçil Erzan’ın ismini veremem korkuyorum dediği kişi Cüneyt Demir ilk kez konuştu! Dikkat çeken Kapalıçarşı detayı!

Seçil Erzan’ın ismini veremem korkuyorum dediği kişi Cüneyt Demir ilk kez konuştu! Dikkat çeken Kapalıçarşı detayı!
Denizbank şube müdürü Seçil Erzan’ın ‘fon’ adı altında para topladığı olayda ‘İsmini veremem, korkuyorum’ dediği Cüneyt Demir, konuştu.

Arda Turan’dan Muslera’ya çok sayıda ünlü futbolcunun dolandırıldığı yüksek fonlu faiz olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Denizbank şube müdürü Seçil Erzan’ın ‘fon’ adı altında para topladığı olayda ‘İsmini veremem, korkuyorum’ dediği kişinin Cüneyt Demir, olduğu iddia edilmişti. Demir, konuştu. Seçil Erzan ve Cüneyt Demir olayında işte merak edilen detaylar…

cuneyt-demir-secil-erzanin-korktugu-kisi-ben-degilim-9083-dhaphoto3.jpg

Çorlu’da pansiyon işletmeciliği yapan Cüneyt Demir, kendisinin 150 bin dolar dolandırıldığını ve Erzan’ı tehdit ettiği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

Hasan Ç., aracılığıyla Seçil Erzan ile tanıştığını söyleyen Demir, şunları anlattı:

Hasan abinin yönlendirmesi ile Seçil Erzan, o dönemde aradı beni, gittik, görüştük. İki gün içinde öyle bir allak bullağa getirdi. Buradan şubedeki paramı Kapalıçarşı'daki bir banka şubesine transfer ettim. Oraya gittim, oradan paramı çektim.

cuneyt-demir-secil-erzanin-korktugu-kisi-ben-degilim-9083-dhaphoto2.jpg

Kapalıçarşı'nın alt tarafında Seçil Erzan ile buluştum. Paramızı öyle büyük paralar kazanacağız diye de vermedik ona. 150 bin dolar verdim. Bunu vermemin sebebi de Hasan Ç., uzun yıllardır parasını o bankanın fonunda tutuyor diye.

“KAPALIÇARŞI'YA 2 SEFER GİTMİŞLİĞİM VAR”

Kapalıçarşı'da dövizci değilim, Çorlu'da bir esnafım. Hayatım boyunca Kapalıçarşı'ya 2 sefer gitmişliğim vardır. Olayın zaten mağdur tarafıyım, burada dolandırıldım, birikimlerimden 2 daire paramız gitti.

secil.jpg

“ERZAN'I TEHDİT EDECEK BİR DURUMUM YOK”

Bütün birikimimiz gitti. Üstüne üstlük böyle kara bir leke ile ifade edilmesi hem onurumu hem gururumuzu inanılmaz şekilde etkiledi.

Benim Seçil Erzan'ı tehdit ettiğimi, benden korktuğu gibi haberler çıktı.

Kesinlikle benim Seçil Erzan'ı ne tehdit etmişliğim var ne tehdit edecek bir durumum var ne de benim onunla öyle bir pozisyonum var.

Kesinlikle bu konu asılsız, bunun hakkında da pazartesi günü gerekli suç duyurusunda bulunacağım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar