Altın Kelebek Ödülü'ne damga vuran olaylar! Kim neler söyledi

Altın Kelebek Ödülü'ne damga vuran olaylar! Kim neler söyledi
Bu yıl 49’uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekranlara geldi. Cem Davran ve Çağla Şıkel'in sunumuyla ödüller sahiplerini buldu. Pek çok kategoride ödüller sahiplerine giderken geceye Cem Davran’ın konuşması damga vurdu.

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nin 49’uncusu, renkli görüntülere ve unutulmayacak anlara sahne oldu. İşte bu yılın geceye damga vuran olayları ve ödül alan ünlü isimler...

Gecenin ilgi odağı olan törende ödüller sahiplerini bulurken, birçok ünlü isim unutulmaz anlara imza attı. İşte gecenin dikkat çeken anlarından bazıları:

Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunuculuğunu üstlendiği Pantene Altın Kelebek Ödülleri, unutulmaz anlara sahne oldu. Sunucu Cem Davran'ın Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel yaptığı konuşma büyük yankı uyandırdı. Davran, Atatürk'ü anmayanlara göndermede bulunarak Cumhuriyet'in kuruluşunu ve Atatürk'ün önemini vurguladı.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in konuşması sosyal medyada olay oldu. Onur Atilla, Bürsin'in İngilizce konuştuğu anları taklit ederek salonda kahkaha fırtınası estirdi.

Güldür Güldür Show, en iyi komedi dizisi ödülünü alırken, ekipten Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi geceye damga vurdu.

En İyi Kadın Oyuncu ödülü, Pınar Deniz'e Yargı dizisindeki performansıyla takdim edilirken, En İyi Erkek Oyuncu ödülü ise Salih Bademci'ye Dilek Taşı, Terzi, Kulüp dizileriyle verildi.

En İyi Dizi ödülü, Yalı Çapkını'na takdim edilirken, En İyi Dizi Çifti ödülü Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'a verildi.

Yaşam Boyu Başarı ödülü ise Nükhet Duru'nun oldu.

Müzik kategorisinde En İyi Kadın Şarkıcı ödülü Melike Şahin'e, En İyi Erkek Şarkıcı ödülü Edis'e, En İyi Rapçi ödülü ise Blok3'e takdim edildi. Bu yılın öne çıkan müzik kategorisi kazananları arasındaydı.


1701629591545-cem-davran.jpg

onur-atilla-altin-kelebek-odulleri-nde-kerem-16592636-3008-amp.webp

372679.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar