Seçil Erzan'ın dolandırdığı Burhan Taşpolat canlı yayında bomba iddialarda bulundu: Banka, Erzan'ı derdest edip...

Seçil Erzan'ın dolandırdığı Burhan Taşpolat canlı yayında bomba iddialarda bulundu: Banka, Erzan'ı derdest edip...
Futbol camiasını ve tüm Türkiye'yi sarsan Seçil Erzan davası devam ediyor. Seçil Erzan’ın dolandırdığı Burhan Taşpolat, canlı yayına bağlanarak banka hakkında bomba iddialarda bulundu.

Banka müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılan Burhan Taşpolat bomba açıklamalarda bulundu “Neler Oluyor Hayatta” programına mağdurlardan Taşpolat telefon bağlantısı ile katılarak, yaşadığı mağduriyeti ve bankanın bu olayda izlediği yolu anlattı.

"BANKA, SEÇİL ERZAN'I DERDEST ETTİ"

Sözlerine Seçil Erzan’ın kendi iradesiyle teslim olacağını ifade ederek başlayan Taşpolat, “Seçil Erzan kendisi teslim olacakken banka, korumalarıyla birlikte Seçil Erzan’ı derdest etti” dedi.

“SEÇİL ERZAN DAVASINDA BANKA DA SUÇLUDUR”

Açıklamalarına devam eden mağdur Taşpolat, “Kanun bankayı da suçlu buluyor. Banka 11 yıl boyunca Seçil Erzan’ı denetlememiş. Bir kere bile kiminle görüşüyorsun, bu paraların kaynağı ne dememiş” ifadelerini kullanarak bankanın da suçlu olduğunu belirtti.

"SEÇİL ERZAN TESLİM OLACAKTI, BANKA ALIKOYDU"

Tutuklu banka müdürü Seçil Erzan’ın 7 Nisan’da kendisinin teslim olacağını söyleyen Taşpolat, banka Seçil Erzan’ı 3 gün teslim olmaktan alıkoyup, sonrasında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduklarını iddia etti.

“BANKA ERZAN'A BASKI YAPTI"

Taşpolat, sözlerine son olarak “BANKANIN ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ SEÇİL ERZAN’A, PARALARI DIŞARIDA ALDIK, SAKIN ŞUBE İÇERİSİNDE ALDIĞINI SÖYLEME” şeklinde baskı yaptığını ve bankanın zimmet suçu şüphelisi olduğunu söyleyip konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar