Yine bir tekel bayı yine Esenyurt: Dükkan sahibine kurşun yağdırdılar!

Yine bir tekel bayı yine Esenyurt: Dükkan sahibine kurşun yağdırdılar!
Esenyurt’ta tekel bayisine gelerek iş yeri sahibine silahla ateş eden 3 şüpheliden 1'i gözaltına alınırken, olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda yaşanan tekel bayi baskınlarına bir yenisi daha eklendi. Olay, geçtiğimiz hafta saat 17.00 sıralarında Esenyurt Yenikent Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesi üzerindeki bir tekel bayi dükkanında meydana gelmişti. İddiaya göre, içeri giren 3 şahıs iş yeri sahibi Lokman S. ile tartışmaya başladı.

Tartışma sebebinin alacak verecek meselesi olduğu öğrenilirken şahıslardan biri Lokman S.’nin bacaklarına silahla ateş etmişti. Şüpheliler dükkandan çıkarak geldikleri araca binip olay yerinden kaçarken yaralanan iş yeri sahibi yere yığılmıştı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Olay yeri inceleme ekipleri tekel bayinde çalışma yaparken emniyet ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda konu ile ilgili bir kişinin yakalanarak gözaltına alındı. Tekel bayide yaşanan dehşet anlarına ilişkin dükkanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde iş yerine gelen kişilerin bir süre tartıştığı tartışmanın ardından iş yeri sahibine silahla ateş edildiği görülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar