Seçil Erzan'ın Denizbank'tan aylık ne kadar maaş aldığı ortaya çıktı

Seçil Erzan'ın Denizbank'tan aylık ne kadar maaş aldığı ortaya çıktı
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen, Denizbank’ta şube müdürü olarak çalışan Seçil Erzan’ın aylık maaşı ve aile mal varlığı ortaya çıktı.

Galatasaray camiasından tanınmış isimlerin başını çektiği çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan’ın, aylık maaşının 75 bin 60 TL olduğu ortaya çıktı.

62.jpg

SAATTIĞI EVDE KİRACI OLARAK OTURUYORMUŞ

MASAK raporunda yer alan detaylara göre; Erzan, babasının vefatıyla Çorlu’daki tarlalarda ve Bozcaada’daki evde pay sahibi oldu. Gözaltına alındığı Çorlu Mes Sitesi’ndeki evini ise 8 Aralık 2022’de satın aldı ancak 29 Aralık 2022’de elinden çıkarttı. Yani yakalandığı evde kiracı olarak oturuyordu. Erzan’ın bankalardan alınmış çok sayıda kredisi de bulunuyor. Hesap hareketlerinde ise dikkat çeken bir unsur yok.

Annesi Fatma Erzan’ın üzerine Toyota marka 2 otomobil var. Bunlardan biri 2013 model ve babadan kalma, diğeri ise 2020 model.

2-001.jpg

ERZAN'IN PARALARINI TAŞIYOR

MASAK’ın tespitlerine göre en fazla banka hareketi Erzan’ın paralarını taşıdığı iddia edilen ‘çantacı’ Ali Yörük ve ailesinin fertlerine ait.

Soruşturmanın başında tutuklanan ve ilk duruşmada tahliye edilen kardeşi Atilla Yörük, 2019-2023 arasında 36 araç alıp satmış. 2020 yılından 2023’e kadar bankalardan çeşitli kişilere yaklaşık 12 milyon TL para transferi var.

3.webp

HESAPLARINA GELEN PARALAR DUDAK UÇUKLATIYOR

2022’de Gedik Yatırım’a 165 bin dolar ve 13.5 milyon TL yatırmış. Hesaplarına gelenler ise dudak uçuklatıyor. 2021 başından 2023’ün haziran ayına kadar hesaplarına 25 milyon TL ve yaklaşık 1 milyon dolar gelmiş.

02.webp

YÖRÜK AİLESİNİN MAL VARLIĞI

MASAK raporunda Yörük ailesinin mal varlığı şöyle sıralandı:

* Ali Yörük: Çorlu merkezde dubleks daire, Çorlu Esece Yolu’nda ev, Çorlu merkezde depolu dükkân, Çorlu Babadağlı’da daire, Ergene Velimeşe’de 2 tarla, Hayrabolu Şalgamlı’da 8 arsa.

* Aslı Yörük (eşi): Çorlu merkezde 2 daire, Kapaklı’da arsa, Ergene’de arsa ve tarla, Hayrabolu Şalgamlı’da 3 arsa ve 4 tarla.

* Atilla Yörük (kardeşi): Hayrabolu Şalgamlı’da arsa, Keşan Sazlıdere Sahili’nde dubleks yazlık, 2023 model Fiat marka 2 otomobil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar