Dünya 12 yaşındaki genç kızı konuşuyor: Günde 12 bin defaya kadar hapşırıyor! Hatta rüyalarında bile...

Dünya 12 yaşındaki genç kızı konuşuyor: Günde 12 bin defaya kadar hapşırıyor! Hatta rüyalarında bile...
ABD'de gündem yaratan 12 yaşındaki Katelyn Thornley, 8 yıldır hapşırık atakları geçiriyor. Günde 12 bin defaya kadar hapşıran Thornley, rüyalarında bile hapşırdığını söylüyor.

ABD'nin Teksas eyaletinde ailesiyle yaşayan 12 yaşındaki Katelyn Thornley, neredeyse amansız bir hastalığa yakalandığını söylüyor. 4 yaşından beri hapşırık atakları geçiren Thornley, günde 12 bin kez hapşırdığını da söylüyor.

1.jpg

Okulunda klarnet dersinden çıkarken aniden hapşırmaya başladığını ancak bunun bir alerjik reaksiyon olabileceğini düşündüğünü söyleyen genç kız , bu problemin daha da kötüleştiğini söyleyerek; "Dakikada 20 defaya kadar hapşırıyordum, bu da günde 12.000 defaya denk geliyor.Şurada burada sadece birkaç hapşırık vardı, ama yatağa gittiğimde o gece 30 kez hapşırmıştım. Bazen bir süreliğine bedenimden ayrılıp kendimi uyurken izlemek istiyorum. Çünkü uykumda bile hapşırıyorum." dedi.

4.jpg

OKULU BIRAKMAK ZORUNDA KALDI

Bir süre sonra hapşırık atakları 15 dakika sürmeye başlayınca, cümleleri zar zor tamamladığını ve bu nedenle okulu bırakmak zorunda kaldığını ifade etti.

Annesi Erica Hodges ise, "Okula gidemiyor, normal hiçbir şey yapamıyor. İyi yemek yiyemiyor, içmek zorunda. İçemiyor. Bu her şeyi etkiliyor." diyerek, endişe ettiğini dile getirdi.

3.jpg

45 DAKİKA BOYUNCA HAPŞIRDI

Baba Travis, Katelyn’in bir defasında 45 dakika boyunca hiç durmadan hapşırdığını hatırlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar