Seçil Erzan davasında mahkeme karar verdi! Futbolcular zorla duruşmaya getirilecek

Seçil Erzan davasında mahkeme karar verdi! Futbolcular zorla duruşmaya getirilecek
Seçil Erzan'ın kamuoyunda tanınan futbolcuları Fatih Terim fonuyla dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada mahkeme, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Fernando Muslera’nın duruşmaya katılmasına gerekirse zorla getirilmesine hükmetti.

Banka şube müdürü Seçil Erzan, yüksek getiri vaat eden güvenilir bir fon olduğunu iddia ederek, aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu birçok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı suçlamasıyla yargılanıyor. Mahkeme, 8 Mart'ta görülecek duruşmaya Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Fernando Muslera'nın katılmasına, karara uymadıklarında gerekirse zorla getirilmesine hükmetti.

SEÇİL ERZAN'IN HESAP HAREKETLERİ İNCELENECEK

Mahkeme, Seçil Erzan'ın Denizbank'taki hesap hareketlerinin incelenmesi, sanıklara ait telefon ve sim kartlarının bilirkişiye teslim edilerek rapor alınması, varsa banka çalışanları ve yöneticileriyle ilgili yazışmaların incelenmesi için ek rapor alınması kararı verdi.

2a6df4e28fea4d719519709d4902282d.jpg

SON KEZ SÜRE VERDİ

Ayrıca, müştekiler Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın avukatlarına son bir kez müvekkillerini duruşmaya hazırlamaları için süre tanındı. Aksi takdirde, zorla getirme kararı çıkarılacağı belirtildi.

secil-erzan-davasinda-futbolcular-zorla-durusmaya-getirilecek-306068.jpg

MAHKEME ZORLA GETİRİLMESİNE KARAR VERDİ

Mahkeme ayrıca, sanıklar Ali Yörük, Atilla Yörük, Nazlı Can ve Hüseyin Eligül'ün tüm bankalardaki hesap hareketlerinin Bankalar Birliği'nden talep edilmesine ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki hesap hareketlerinin bankadan istenilmesine hükmetti.

adsiz-tasarim-25.webp

Tanık olarak çağrılan Fatin Seven'in zorla getirilmesine karar veren mahkeme, bazı tanıkların, Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'ın da aralarında bulunduğu kişilerin zorla getirilmesi için yazı yazılmasına karar verdi.

selcuk-inan-galatasaray-1589792330-38810.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar