Seçil Erzan davasında flaş gelişme! Mağdur sayısı yükseldi

Seçil Erzan davasında flaş gelişme!  Mağdur sayısı yükseldi
Kamuoyunda tanınan futbolcuları Fatih Terim Fonu olarak adlandırılan sistemle dolandıran bankacı Seçil Erzan’ın davasında 2 mağdur daha ortaya çıktı.

Bankacı Seçil Erzan‘ın davasında 2 mağdur daha ortaya çıktı. Dava dosyalarının birleşmesiyle şikayetçilerin sayısı 21’e yükseldi. Son mağdur da bankacı Erzan’a 10 milyon lira ve 56 bin 600 dolar kaptırdığını söyledi.

İstanbul'da Denizbank'ın eski Levent Şube Müdür Seçil Erzan, yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi ünü isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek kamuoyunda tanınmış futbolcularında aralarında bulunduğu 19 kişiyi 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırmıştı.

65855cd081043656.webp

Mağdurlar hakkında hazırlanan dosyaların birleştirilmesiyle 2 mağdur daha ortaya çıkarak, mağdur olanların sayısı toplam 21’e yükseldi.

Bankacı Seçil Erzan’ın tanınan futbolcuları, Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi isimleri de dolandırdı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca birleştirme talepli iddianame hazırlandı. Hazırlanan iddianamede, Deniz Güzel ve Nuray Şengüler ‘müşteki’ sıfatıyla yer aldı.

Müşteki Şengüler’in toplamda 10 milyon lira ve 56 bin 600 dolar parasını bankacı Seçil Erzan’a kaptırdığını söyledi.

Müşteki ifadesine, ‘’Yaklaşık 15 yıldır bankanın müşterisiyim. Seçil Erzan’ı şubeye müdür olarak atandığından beri tanırım. 10 yıldır kendisini tanıyorum. Eşim eczacılık işleriyle uğraşıyor, bu nedenle bir miktar birikimimiz vardı. 2022 Ocak aylarında hastane masrafları için para çekmek üzere bankaya gittiğimde Erzan ile görüştüm.

Bana gel paranı bankanın özel ve gizli fonuna yatıralım. Ben müdür olduğum için seni bu fona sokmaya çalışacağım, gerekirse ben sana borç para veririm. 5 milyon lira ve 56 bin 600 dolar paramı Erzan’a elden teslim ettim. Sonrasında şubeye gidip paramı sorduğumda bana anlamadığım bankacılık terimleri kullanmaya başladı. O tarihlerde eşimin ailesinden miras kalan Gedikpaşa’da bulunan iş hanının satılma süreci vardı. Erzan da bu süreçten haberdardı. İş hanı satıldı, payımıza 5 milyon lira düştü, bunu da elden teslim ettim. İlk verdiğim para ve son verdiğim parayı toplu şekilde 40 milyon lira olarak geri alacağımı söyledi. Eşim yatalaktı ve paraya ihtiyacımız oluyordu. Toplamda 10 milyon lira ve 56 bin 600 dolar paramı Erzan’a verdiğim için mağduriyetim vardır’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar