Şebnem Bozoklu: Cildinizin güzel olmasını istiyorsanız kilo alın

Şebnem Bozoklu: Cildinizin güzel olmasını istiyorsanız kilo alın
Oyuncu Şebnem Bozoklu cilt güzellği ile ilgili sırlarını açıkladı. Bozoklu cilt güzelliğini kilo almasına borçlu olduğunu söyledi.

Oyuncu Şebnem Bozoklu, Tolga Örnek imzalı "Mucize Aynalar" filmiyle sinemaseverlerle buluşuyor. Filmde Cengiz Bozkurt'un canlandırdığı mucit Şahap Cenabettin'in eşi Emel karakterine hayat veren Bozoklu, sadece oyunculuğuyla değil, güzelliğiyle de dikkat çekiyor.
Güzellik sırlarını paylaşan Bozoklu, bir röportajında ilginç bir itirafta bulundu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü oyuncu, en çok kendisine yöneltilen sorulardan birinin cilt bakımı ile ilgili olduğunu belirtti.

Bozoklu, "Bana 'Cildin ne kadar güzel' diyorlar. 'Ne yapıyorsun, hangi kremi sürüyorsun?' diye soruyorlar. Arkadaşlar ben hayatım boyunca hep balık etli birisi oldum. Eğer cildinizin daha iyi olmasını istiyorsanız 2-3 kilo almayı deneyebilirsiniz. O yüzden benim cildim güzel. 10 kilo vereyim, cildime bir de o zaman bakın" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Bozoklu, "Kırklarımdayım, 50 yaşında nasıl olacak bilmiyorum. Belki de derim ki 'Ben bu kırışıklarla devam etmek istiyorum'. Bir gün de 'Şuram çok kırıştı, bir şey yaptırayım' da diyebilirim. Ben de kendimi maceramı merak ediyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar