Şarkıcı Atilla Taş ve eşinin polislere saldırdığı anların görüntüleri ortaya çıktı

Şarkıcı Atilla Taş ve eşinin polislere saldırdığı anların görüntüleri ortaya çıktı
Şarkıcı Atilla Taş'ın, bir eğlence mekanından eşi ile dışarı çıkarıldıktan sonra mekan sahipleri ile kavga ettikleri ve polise saldırdıkları anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Beşiktaş Köyiçi’nde bir barda akşam saatlerinde eşi Meltem Taş ile birlikte eğlenen ünlü şarkıcı Atilla Taş iddiaya göre aşırı sarhoş olup çevresine rahatsızlık vermiş bunun üzerine eşiyle birlikte mekandan dışarı çıkarılmıştı. Bunların üzerine Taş, işletmeciler ile kavga etmesi üzerine olay yerine polis ekipleri gelmişti.

ATİLLA TAŞ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olaya müdahale eden polislere de fiziki temasta bulunarak hakaret, tehdit ve küfür eden Atilla ve Meltem Taş gözaltına alınmıştı. Atilla ve Meltem Taş emniyetteki işlemlerinin ardından "polise mukavemet”, “darp” ve “hakaret" suçundan dolayı adliyeye sevk edilmişti. Atilla Taş tutuklanıp cezaevine gönderilirken, eşinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenilmişti.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Olaya ilişkin kamera görüntülerine ulaşılırken kayıtlarda, eğlence mekanından çıkarıldıktan sonra polis ekiplerinin geldiği ardından Taş çiftinin polislere saldırdığı görüldü. Çiftin polis merkezinde de taşkınlık çıkarması da görüntülerde yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar