Beren Saat’ten daha Beren Saat! Benzerliği görenleri şaşırttı

Beren Saat’ten daha Beren Saat! Benzerliği görenleri şaşırttı
Ünlü oyuncu Beren Saat’e benzerliğiyle dikkat çeken bir TikToker kullanıcısının Aşk-ı Memnu'nun bir sahnesini canlandırdığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

TikTok platformunda Beren Saat'e olan ç striking bir benzerliğiyle dikkat çeken Sevda Aktürk, Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz sahnelerinden birini canlandırarak sosyal medyada büyük bir izlenme rekoru kırdı.

Ünlü oyuncu Beren Saat'e olan bu benzerlik sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve Sevda Aktürk'ün Aşk-ı Memnu'nun ikonik sahnelerini canlandırdığı video izlenme rekorları kırdı.

rr.jpg

rtggt.jpg

tftt.jpg

BEREN SAAT KİMDİR?

Beren Saat, Türk sinema, dizi ve seslendirme sanatçısı olarak tanınan bir isimdir. Başkent Üniversitesi'nde eğitim aldığı dönemde katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak dikkat çekti ve Tomris Giritlioğlu'nun ilgisini çekerek oyunculuk kariyerine başladı. Aşka Sürgün dizisiyle başrol deneyimini kazanan Beren Saat, Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne? ve İntikam gibi başarılı dizilerde rol aldı. Ayrıca Güz Sancısı, Gecenin Kanatları, Gergedan Mevsimi ve Benim Dünyam gibi filmlerde de yer alarak geniş bir hayran kitlesi edindi.

Sevda Aktürk'ün Beren Saat'e olan benzerliği, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanarak sosyal medyada konuşulan bir konu haline geldi. Özellikle Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz sahnelerini canlandırdığı video, izlenme rekorları kırarak geniş bir kitleye ulaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar