Sarıkamış'ta anma etkinliği yapılan salonun tavanı çöktü! Yaralılar var

Sarıkamış'ta anma etkinliği yapılan salonun tavanı çöktü! Yaralılar var
Sarıkamış'ta anma etkinliği yapılan salonun asma tavanı çöktü. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

Sarıkamış Harekatı''nın 108. yılı etkinlikleri kapsamında Kars''ın Sarıkamış ilçesindeki otelde düzenlenen belgesel gala gösteriminde salonun tavanı çöktü.

Sarıkamış şehitleri anısına ilçedeki otelin salonunda gerçekleştirilen programda asma tavanın çökmesi sonucu bazı kişilerin yıkıntının altında kaldığı ve yaralananların olduğu bildirildi.

Olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile çok sayıda ambulans sevk edildi. Oteldeki kalabalığın ekiplerin koordinesinde boşaltılmasına başlandı.

KARS VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Valilik, yaşanan çökme sonrasında şu an için hastaneye götürülen 10 hafif yaralı olduğunu duyurdu.

AĞIR YARALI VE CAN KAYBI YOK

Olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk belirlemelere göre olayda hafif yaralanan 10 kişi, Sarıkamış Devlet Hastanesi''ne kaldırıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da hastanedeki yaralıları ziyaret etti.

Kars Valisi Türker Öksüz, gazetecilere, otelin tavanının çökmesi sonucu yaralıların olduğunu belirterek, "İlk belirlemelere göre hayati tehlikesi olan yaralımız yok. Biz ayrıntılı bilgileri paylaşacağız. Şu an hastanemizde 10 kişi var. Önemli problemi olan yok. Tedavileri devam ediyor." diye konuştu.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Yaşanan çöküntü, belgesel gösteriminin başlamasından önce meydana geldi. Henüz salon dolmadığı için ağır yaralı ve can kaybı olmadan atlatılan kazada adeta faciadan dönüldü.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar