Sarıgöl'de 46 ünite kan bağışında bulunuldu

Sarıgöl'de 46 ünite kan bağışında bulunuldu
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Türk Kızılayı Manisa Kan Merkezi Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Sarıgöl İlçe Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü.

Sarıgöl Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlar sağlık hizmetlerine katkıda bulunmak amacıyla 46 ünite kan bağışında bulundu.

Vatandaşlar, kan bağışı kampanyasına yoğun bir ilgi göstererek Sarıgöl Hükümet Konağı bahçesinde bir araya geldi. Formlarını dolduran ve kan bağışına uygun olduğu belirlenen katılımcılar, sırayla kan bağışında bulunarak sağlık hizmetlerine destek verdiler.

Türk Kızılayı Sarıgöl Koordinatör Başkanı Yusuf Tüfekçi, ilçedeki bir günlük kan bağışında 46 ünite kan toplandığını açıkladı. Tüfekçi, "Sağlıklı gönüllü vatandaşlarımız, kan bağışı kampanyamıza büyük destek verdiler. Kendilerine teşekkür ederim. Bir ünite kan üç hayat kurtarır." şeklinde konuştu.

Sarıgöl'deki kan bağışı etkinliği, vatandaşların duyarlılığı ve katılımıyla başarılı bir şekilde gerçekleşirken, Türk Kızılayı yetkilileri de böylesi önemli kampanyaların toplum sağlığına katkı sağladığını vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar