Saraçhane’de kaç kişi vardı? İBB 200 bin, EGM 25 bin dedi

Saraçhane’de kaç kişi vardı? İBB 200 bin, EGM 25 bin dedi
Ekrem İmamoğlu’nun çağrısı üzerime dün destek vermek isteyenler Saraçhane’de toplandı. Altılı masa liderleri de Saraçhane’de bir araya geldi. Düzenlenen mitinge kaç kişi katıldı? İşte İBB ve Emniyet açıklamaları…

SARAÇHANE’DE KAÇ KİŞİ VARDI? İŞTE EGM VE İBB AÇIKLAMALARI…

Altılı masa liderleri İmamoğlu’na verilen yasak ve hapis cezası kararı sonrasında Saraçhane Meydanı’nda bir araya geldi. Büyük buluşmaya birçok ilçeden vatandaş da katılım sağladı. Öyle ki il dışından gelen destekçiler dahi oldu.

Emniyet, hapis cezası ve siyasi yasak verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu''na destek için düzenlenen mitinge 25 bin kişinin katıldığını iddia etti. İBB ise katılımın 200 bin kişi olduğunu ifade etti.

AA''nın emniyet kaynaklarına dayandırdığı haberinde mitinge yaklaşık 25 bin kişinin katıldığı öne sürüldü. Haberde, "İl emniyet kaynakları, İBB Başkanı İmamoğlu ile parti liderlerinin konuşma yaptığı mitinge, 25 bin civarında katılım olduğunu bildirdi" ifadeleri kullanıldı.

İBB: 200 BİN KİŞİ KATILDI

İBB ise mitinge 200 bin kişinin katıldığını iddia etti. Açıklamada, "Tarihi ana tanıklık etmek isteyen yaklaşık 200 bin vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla Saraçhane’deki İBB ana yerleşkesinin önündeki cadde ve meydanı hınca hınç doldurdu" denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar