Sapık sucudan sonda şimdi de sapık bakkal 3 kız çocuğunu istismar etti

Sapık sucudan sonda şimdi de sapık bakkal 3 kız çocuğunu istismar etti
Tüm Türkiye Bağcılar’da mahalledeki çocuklara yıllarca tecavüz eden sapık sucuyu konuşurken bir sapık da Bursa’da ortaya çıktı.

Çocuklara yönelik cinsel istismarın sayısı neredeyse her geçen yıl artarken ortaya çıkan skandalların detayları da mide bulandırmaya devam ediyor. Bağcılar’da suculuk yapan 60 yaşındaki Metin Şenay’ın mahallesindeki çocuklara dükkanındaki odada yıllarca tecavüz ettiği, videoya kaydettiği, tehdit ettiği ortaya çıkmıştı.

Skandal olayın her gün yeni bir detayı ortaya çıkmaya devam ederken bir skandal istismarda Bursa’da yaşandı.

Çocukların Cinsel İstismarı (TCK 103. md.) | Arslan Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu

Bursahakimiyet'ten Can Sezer'in haberine göre Bursa’da 50 yaşındaki bir bakkal 3 kız çocuğunu istismar etti. Mide bulandıran istismar Rehber öğretmeninin derste çocuklardan “Unutamadığınız, bir olayı yazmanızı istiyorum” isteğinin ardından ortaya çıktı.

"KİMSEYE SÖYLEME"

Bakkal Zafer Ç. ekmek almaya gelen küçük kızı “Sana dondurma vereyim” diyerek içeri çağırıp dokundu, öpmeye başladı ardından “Kimseye bunu söylemezsen ne istersen yaparım” dedi.

İstismar Nedir? İstismar Türleri Nelerdir?

İstismarın ardından küçük kız derste öğretmeninin “Unutamadığınız anınızı yazın” isteğine karşı yaşadığı istismarı tek tek anlattı.

Kağıtları okuyan öğretmen sınıfında iki öğrencinin de benzer şeyler yaşadığını fark ederek ailelere ulaştı.

"HATIRLAMIYORUM"

Küçük kızın ailesi savcılığa başvurdu, kendini savunan bakkal “Çocuklara bayramlarda dondurma dağıtıyordum. O gün bir kız "Zafer Abi bana neden dondurma vermiyorsun?" dedi. Sonrasında kendisine benim dağıttığımdan farklı daha pahalı olan bir dondurma almış, ben de dondurmayı burada ye, diğerleri kıskanmasın dedim. Mağdurun söylediği olay bununla ilgilidir. Ancak ben orada kendisinin herhangi bir yerine dokunmadım. Diğer mağdurların anlattıkları olayı ise hatırlamıyorum” diyerek suçlamaları kabul etmedi.

Olayın ardından bakkal Zafer Ç. 12 yaşından küçük çocukların cinsel istismar suçundan tutukladı. Sosyal medya hesapları incelenen Zafer Ç. ‘nin pedofiliye yatkın paylaşımlarının olduğu ortaya çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar