Sapık kuryeler genç kadınları çileden çıkardı! Ünlü markanın kargoları böyle geliyor

Sapık kuryeler genç kadınları çileden çıkardı! Ünlü markanın kargoları böyle geliyor
Son günlerde ünlü bir markanın internet üzerinden verilen siparişlerinin kullanıcılarına paketleri açık bir şekilde geldiği iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Son günlerde çığ gibi büyüyen alışveriş çılgınlığı e- ticaretin sunduğu kolaylıklarla daha geniş kitlelere yayılmaya devam ediyor. Milyonlarca insan zaman ve mekân fark etmeden kolaylıkla alışveriş yapabiliyor.

Birbirinden ünlü marka ve işletmeler de internet üzerinden müşterilerine hitap ediyor. Markalar müşterilerini çekmek amacıyla yaptığı satış stratejileri ile kendilerini daha cazip hale getiriyor.

Son günlerde indirimlerin fazlaca yapılmasıyla beraber bazı vatandaşların internet üzerinden yaptığı alışverişlerle alakalı skandal bir iddia gündeme geldi.

Penti’nin internet sitesinden alışveriş yapan genç kadınlar kargoların açık bir şekilde kendilerine ulaştığını iddia etti.

Siparişlerinin kendilerine ağzı açık bir şekilde ulaştığını sosyal medya üzerinden ifade eden genç kadınlar siparişlerin kuryeler tarafından kendilerine bu şekilde ulaştırıldığını ve kuryelerin özellikle iç çamaşırlarını görebilmek için kargoları açtığını iddia etti.

Sosyal medya kullanıcılarının bazı paylaşımları şu şekilde:

f-ppaaewuaasoai.jpg

f-po-2jxgaa1urt.jpg

f-po9vqwcaavgoa.jpg

f-po8qrxeaaw4a0.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar