Mağazalarda indirim çılgınlığı! Marmara Park AVM'nin önünde metrelerce kuyruk oluştu

Mağazalarda indirim çılgınlığı! Marmara Park AVM'nin önünde metrelerce kuyruk oluştu
İstanbul Esenyurt’ta bulunan bir AVM'nin önünde kasım ayı indirimleri nedeniyle metrelerce kuyruk oluştu. Kuyruğu görenler ise şoke oldu.

Büyük Kasım ayı indirimleri adı altında başlatılan ve her yıl aynı zamanlarda tekrarlanan inidirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar, İstanbul Esenyurt’ta bulunan Marmara Park AVM'nin önünde sabahın erken saatlerinden itibaren sıraya girdi.

aw083507-01.jpg

Alışveriş merkezi açılış saatine kadar sıraya giren vatandaşların kuyruğu metrobüs üst geçidini buldu. Oluşan sıra drone ile havadan da görüntülendi.

aw083507-02.jpg

“ERKENDEN GELDİM”

Yaklaşık 1 saattir sırada olduğunu belirten Mert Öztürk, “İndirimlerin olduğunu duydum kuyruğa geldim. Kıyafet alacağım erkenden geldim. İndirimler söylediği kadarıyla yüzde 30 yüzde 40 arası olacak benimde bütçem için iyi bir durum” dedi.

aw083507-03.jpg

“BAŞARACAĞIZ”

Sibel Metin isimli bir kadın ise, “İnşallah sıra bize de gelecek. Bekliyoruz. Montlara bakacağım. Yeni geldim sayılır. Azimliyiz başaracağız” diye konuştu.

aw083507-04.jpg“SAVAŞA HAZIRIM”

3 senedir Kasım ayı indirimlerine gittiğini söyleyen Yağmur Metin, “heyecanlayım. 3 senelik tecrübem olmasına rağmen geç kaldım. Sıra çok ama yapacak bir şey yok her türlü savaşa hazırım" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar