Komünistlerin yönettiği Tunceli'de 4 buçuk yıl sonra bir ilk

Komünistlerin yönettiği Tunceli'de 4 buçuk yıl sonra bir ilk
Komünistlerin yönettiği Tunceli'de 4 buçuk yıl sonra bir ilk yaşandı. Komünist Başkan olarak bilinen Tunceli’nin TKP’li Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye başkanlığı yaptığı süre içinde ilk kez belediye makamında vali ile görüntü verdi.

Fatih Mehmet Maçoğlu, Mart 2019 döneminde yapılan yerel seçimlerinde TKP'den Tunceli Belediye Başkanı seçilmişti. Maçoğlu, 4,5 yıldır devam eden başkanlık döneminde eski vali Tuncay Sonel ve Mehmet Ali Özkan belediyeyi ziyaret etmemişti.


TUNCELİ VALİSİ'NDEN ZİYARET

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nu ziyaret etti ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Tekbıyıkoğlu'nu karşılaşayan arasında Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu dışında başkan yardımcıları Canan Ay ile Ümit Kaya da yer aldı.

tunceli11.jpg

VALİLİK SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Tunceli Valiliği’nin sosyal medya hesabından da ziyaret hakkında açıklama yapıldı ve “Valimiz Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu kurum ziyaretleri kapsamında; Tunceli Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan bilgi aldı” ifadeleri kullanıldı.

tunceli33.jpeg

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar