Şanlıurfa'da minibüs kanala düştü

Şanlıurfa'da minibüs kanala düştü
Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen minibüsteki 8 kaçak göçmen hayatını kaybetti, 5 göçmen ise yaralandı.

MİNİBÜS SU KANALINA DÜŞTÜ: ÖLÜ VE YARALILAR VAR!

Şanlıurfa''da göçmenleri taşıyan minibüs sulama kanalına uçtu. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı, 9 kişi ise hayatını kaybetti. Ekiplerin bölgedeki kurtarma çalışmaları sürüyor.

Şanlıurfa''da feci bir kaza meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen minibüs, sulama kanalına uçtu. Minibüsü görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Ekipler tarafından kanaldan çıkarılan 9 kişinin yaşamını yitirdiği belirlenirken, 5 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin bölgedeki kurtarma çalışmaları sürüyor.

Halk TV muhabiri Ferit Demir şunları aktardı: "Şanlıurfa''nın Harran ilçesinde üzücü bir haber aldım. İçinde 21 vatandaşın bulunduğu minibüs sulama kanalına uçtu. İlk gelen bilgilere göre 9 vatandaşın hayatını kaybettiği, 2 vatandaşın kayıp olduğu bilgisi geldi. Diyarbakır Valiliği''nin koordinesinde bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ekibi gönderildi. Çok sayıda ambulans gönderildi. Arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar