Şanlıurfa'da eğitime sağanak engeli

Şanlıurfa'da eğitime sağanak engeli
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yoğun yağışların etkisiyle kırsal mahallelerdeki okullarda 15 Şubat Perşembe günü eğitime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Siverek ve Viranşehir ilçe merkezlerindeki okulların da aynı karara dahil olduğunu belirten Vali Şıldak, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, "İlimiz genelinde yaşanan aşırı yağışlar sebebiyle kırsal mahallelerimizde bulunan tüm okullarımızda 15 Şubat Perşembe günü eğitime ara verilmiştir. Ayrıca, kırsal mahallelerden ilçe merkezlerindeki okullarımıza taşınan öğrencilerimiz de bir gün izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Vali Şıldak, daha sonra yaptığı güncellemede Siverek ve Viranşehir ilçe merkezlerindeki tüm okullarda da eğitime ara verildiğini belirtti. Böylece, yaşanan olumsuz hava koşullarının öğrencilerin güvenliği açısından dikkate alınarak, il genelindeki eğitim kurumlarında bir günlük ara kararı alındı. Valilik, gelişmeleri yakından takip ederken, öğrenci ve velilere güvenli bir şekilde evlerine ulaşmaları konusunda uyarılarda bulundu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar