Sancaktepe'deki aile dehşetinde korkunç ayrıntılar ortaya çıktı: Önce yemek yedirdi sonra öldürdü

Sancaktepe'deki aile dehşetinde korkunç ayrıntılar ortaya çıktı: Önce yemek yedirdi sonra öldürdü
Sancaktepe’de kan donduran olay tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Eşinin evi terk etmesi üzerine Mehmet A. 3 çocuğunu astıktan sonra intihar ederek kendisini öldürmüştü. Olaya dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Tüm insanlığı dehşete düşüren olayda baba Mehmet A.’nın çocukları ile birlikte restoranda yemek yediği ardından binada bulunan kazan dairesinde çocuklarını astıktan sonra intihar ederek yaşamına son verdiği öğrenildi.

Sancaktepe''de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerindeki bir sitede bulunan kazan dairesinde yaşanan olayda iddiaya göre, sitenin sakinleri, sitede görevli olan Mehmet Altun isimli kişiden haber alamaması üzerine Altun''un meslektaşı olan birini aradı.

ÇOCUKLARINI VE KENDİNİ ASARAK YAŞAMINA SON VERDİ

Mehmet Altun''un meslektaşı olan teknisyen, polis ile beraber binada bulunan kazan dairesine geldi. Çilingir yardımıyla kazan dairesinin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, Mehmet Altun ile yaşları 7 ve 13 olan iki erkek çocuğunun ve bir kız çocuğunun asılmış hâlde cansız cesetleri buldu.

Mehmet Altun’un eşinin, evi terk etmesi üzerine çocuklarıyla gittiği restoranda önce yemek yediği ardından binada bulunan kazan dairesinde önce çocuklarını ve kendisini asarak yaşamına son verdiği ileri sürüldü.

 

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Söz konusu olayla ilgili konuşan Bülent Çiftçi, "Çocuklar 8 - 10 yaşlarında. Onu tanıyorum, hepimize yardımcı oluyordu. Temizlik ve teknik elemanıydı burada çalışıyordu. Çocukları ile restoran bölümünde yemek yemiş. Sonra en üst kata kazan dairesine çıkmış. Orada kendini ve çocuklarını asmış. Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor" ifadelerini kullandı. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar