Rekabet yinelendi yeni stratejiler belirlendi!

Rekabet yinelendi yeni stratejiler belirlendi!
Dünya'daki en çok elektronik cihaz üretecisi olan Samsung, yöneticilerinin yapmış olduğu toplantıda yeni stratejiler belirledi.

SAMSUNG APPLE REKABETİ SÜRÜYOR!

Dünya elektronik cihaz pazarında önemli bir yere sahip olan Samsung, aldığı yeni kararlar ile Apple şirketi ile olan rekabetini bir üst düzeye çıkaracaklarını belirtti. Yeni hedef kitlelere ulaşmayı hedefleyen firma stratejik değişikliğe başvurdu.

Gelişen ve gelişmekte olan ülkeler doğrultusunda üretim yapan Samsung, 10 yıl boyunca süren 4P "karlılığı koruma" stratejisini tamamen ortadan kaldırıyor.

Hankyung raporunun yayınlamasının ardından Samsung''un cihaz deneyimi bölümüyle yapılan bir yönetici toplantısında strateji değişikliği için karar alındı. Samsung Electronics Başkan Yardımcısı Han Jong-hee, "Maliyet düşürmeye takılmadan akıllı telefonların rekabet gücünü güçlendirmenin yollarını düşünmeliyiz." ifadelerini kullandı.

REKABET ARTACAK M ?

Bağımsız araştırma şirketi Counterpoint Research tarafından gerçekleştirilen araştırma verilerinin sonucuna göre Apple, fiyatı 400 dolar ve üzerinde olan premium telefon pazarının yüzde 57''sini elinde barındırıyorken aynı araştırmaya göre Samsung''un pazar payı ise yüzde 19 olarak belirlendi.

Samsung Galaxy S23 Ultra specifications are now completely confirmed -  SamMobile

TOPLANTININ ARDINDAN GALAXY S23 BİLGİLERİ SIZDIRILDI!

Ne zaman piyasaya sürüleceği belli olmayan bu modelin, rekabet düzeyini arttıracak bir telefon olacağı ön görülüyor. İşte telefona ait teknik özellikler:

-İşlemci: Snapdragon 8 Gen 2

-Ekran: 6.8 inç AMOLED ekran 3.088 x 1.440 piksel çözünürlük

-RAM ve depolama: 8 GB/12 GB RAM, 256 GB/512 GB/1 TB depolama

-Kamera: 108 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 12 Megapiksel telefoto kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar