Samsun’da yürekler ağza geldi! Köprüye çıkıp intihara kalkıştı!

Samsun’da yürekler ağza geldi! Köprüye çıkıp intihara kalkıştı!
Samsun'un Bafra ilçesinde bir genç, eşinden ve çocuğundan ayrı kalınca yaşadığı bunalımın etkisiyle köprü üstünde intihar girişiminde bulundu.

Gece saatlerinde Samsun-Sinop karayolundaki Kızılırmak Nehri üzerinde yer alan Çetinkaya Köprüsü'nde bir kişinin intihar edebileceği ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Samsun'dan da destek istenen olay yerine gelen Sahil Güvenlik DEGAK-1, İl Emniyet Müdürlüğü Polis Su Altı Arama Kurtarma ekipleri ile AFAD Su Altı Arama ve Kurtarma ekipleri, Kızılırmak Nehri'nde güvenlik önlemleri aldı.

4e44.jpg

Eşinden ayrı kaldığı belirtilen D.C. adlı genç, 1 yaşındaki oğlunun kendisine getirilmesini talep etti. Aksi takdirde kendisini aşağı atmaya tehdit etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü müzakere ekipleri, 3 buçuk saat süren görüşmeler sonucunda D.C.'yi ikna ederek aşağı indirdi. D.C. daha sonra polis eşliğinde Bafra Devlet Hastanesine götürüldü.

D.C.'nin bir süre önce eşinden boşandığı ve eşinin koruma talebi üzerine 1 yaşındaki oğlu ile birlikte kadın sığınma evinde olduğu öğrenildi. Olayın ardından polis ve yetkililer, genç adamın yaşadığı zorluklar ve psikolojik sorunlar hakkında detaylı inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar