Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü Kerem Aktürkoğlu'ndan!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü Kerem Aktürkoğlu'ndan!
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında Galatasaray'a Manchester United karşısında 71. dakikada beraberliği getiren Kerem Aktürkoğlu'nun golü, "haftanın golü" seçildi.

Galatasaray'ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında oynanan maçta Manchester United'a karşı attığı etkileyici golle "haftanın golü" seçildi. Mücadelenin 71. dakikasında fileleri havalandıran Aktürkoğlu, performansıyla dikkat çekerek haftanın en iyi golü ödülüne layık görüldü.

UEFA'nın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gol, haftanın en güzel 4 golü arasında birinci sırada yer aldı. UEFA tarafından belirlenen 4 aday arasında Galatasaray ile Manchester United arasındaki mücadelede kaydedilen 2 gol bulunuyordu. Kerem Aktürkoğlu'nun beraberlik golü haftanın zirvesine yerleşirken, aynı maçta Manchester United'ın ikinci golüne imza atan Bruno Fernandes'in golü de haftanın en iyi 2. golü olarak seçildi.

Galatasaray taraftarları, genç yetenekleriyle gurur duyarken, Kerem Aktürkoğlu'nun UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki bu başarısı, Türk futbolseverler arasında büyük sevinç yarattı. Maçın ardından sosyal medyada da büyük bir beğeni ve paylaşım dalgası oluştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar