Şahan Gökbakar'dan 'doğruya doğru yanlışa yanlış derim' tepkisi...

Şahan Gökbakar'dan 'doğruya doğru yanlışa yanlış derim' tepkisi...
Gündeme dair konularda fikrini açıklamaktan geri durmayan ve inandığı doğruları da net bir şekilde ifade eden oyuncu Şahan Gökbakar şimdilerde Rusya-Ukrayna arasındaki gerginliğe dair paylaşımlarda bulunuyor.
Geçen yaz yaşanan yangın felaketine yerinde tanıklık eden ve sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınlarla farkındalık oluşturan Şahan Gökbakar, pek çok oyuncudan farklı olarak özellikle son zamanlarda fikirleri muhalif olsa da yazıp çizmekten geri durmuyor.
 
İnandığı doğruları açıklarken herhangi bir ayrım yapmadığını söyleyen Gökbakar, yaptığı paylaşımlara dair kendisine yöneltilen tepkilere yine sosyal medya hesabından yanıt verdi.
 
Şahan, ''bazen düşüncelerime şaşırıyorsunuz'' şeklinde bir giriş yaptığı paylaşımında herhangi bir tarafın görüşlerini savunmak gibi bir niyet içinde olmadığını söyledi ve şunları yazdı:
 
"Bazen duruşuma ve düşüncelerime şaşırıyorsunuz. "Aa sen bizden degil miydin neden bunu dedin?" ya da "sen karşı taraftaydın hayırdır?" gibi. Ben hiçbir tarafta degilim. Kim doğruyu, iyiyi, güzeli yaparsa o tataftayım. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen biriyim. Tavsiye ederim.
 
Evrensel, medeni ve insani değerler açısından doğruya doğru, yanlışa yanlış demeyen veya diyemeyen, kim ve hangi kesimden olursa olsun, hiç kimseyle muhabbet etmem, dinlemem ve sayfamda herhangi bir şekilde söz vermem. Bu konuda çok net şekilde birbirimizi anlayalım lütfen"
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar