Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı! Zeki Müren açıklamasıyla şaşırtmıştı

Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı! Zeki Müren açıklamasıyla şaşırtmıştı

Türk müziğinin unutulmaz ismi Bülent Ersoy, annesine yazdığı bir mektupta vasiyetini açıkladı. Annesinin mezarının bakımıyla ilgili konuşurken, "Mezarımın zarif ve tertemiz olmasını istiyorum" dedi.

Son zamanlarda Zeki Müren'e dair yaptığı tartışmalı açıklamalarla gündemde olan Bülent Ersoy, bu kez vasiyetiyle dikkat çekti. Anneler Günü'nde, annesinin mezarını paylaşarak bir mektup yazan Ersoy, mezarının temiz ve düzenli olmasına özel bir vurgu yaptı.

640xauto.webp

Ersoy, menajeri Haluk Şentürk'e verdiği talimatı açıklayarak, "Mezarımın son derece zarif ve tertemiz olmasını istedim. Her gün kloraklarla, çamaşır sularıyla yıkanıp temizlenmeli. Üzerime konulan çiçekler daima taze olmalı" dedi.

Diva, daha sonra "Dualarımı en yüksek sesle okuyacak hocalarla bana okutsunlar" şeklinde ifadeler kullandı.

9-nchozkueegdb32dersqa.webp

ZEKİ MÜREN KISKANÇ VE KİBİRLİ BİRİ DEMİŞTİ

Bülent Ersoy, Zeki Müren'in kıskanç ve kinci biri olduğunu iddia ederek geçmiş yaşadıklarını anlatmıştı. "Hiç kimse bilmez bunu" diye söze başlayan Ersoy;

"Müzeyyen Senar bana 'Benim yerimi alacaksın' derdi. Zeki Müren bunu duyunca 'Allah’ım bu Japon’un canına al' demiş benim için. O bana 'Japon Çiçeği' derdi. Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş, sonra da 'Siz bunu benden çaldınız' diye şikâyetçi olmuş. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bana olan kıskançlığından öldü.” şeklinde konuştu.

tah2slwol0ii031ljnuy6w.webp

Bu sözler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Zeki Müren’in kuzeni Özlem Güner ise bu iddialara sessiz kalmadı ve Ersoy’a tepki gösterdi.

“Böyle bir efsanenin ardından konuşulanlar son derece üzücü." diyen Güner, "Biz dayımla bu ismi (Bülent Ersoy) hiç konuşmazdık. Zeki Müren kimseyi kıskanmazdı. Öyle büyük bir çınardan nemalanmak isteyenler hep olacaktır. Başka türlü gündeme gelemeyenler onun adını kullanarak gündeme gelmeye çalışıyor" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

İlgili Haberler